Rudaa94
Fanka BB :)
Tak jak mowilam w kilku innych postach. Różne zrodla roznie podaja, kazdy organizm jest inny i kazdy wytrwarza hormony czy inne elementy w swpim czasie. Ciezko wyrobic sobie regule, a nawet moim zdaniem jest to nie mozliwe. Jednej test z moczu wyjdzie blady bladzioch 10 dpo a drugiej wyjdzie w 17 dpo.
Chyba ze mamy tu osobe bardziej kompetentna, ktora wyprowadzi z bledu jesli moj tok myslenia i analiza jest bledna.. To tylko moja opinia po przeanalizowaniu źródeł zarowno internetowych jak i wiedzy kiedys nabytej, oraz sytuacji ktore wyczytalam na forach.
Przepraszam za tyle edycji watku ale wolalam dopisac w jedym niz kazda mysl dopisywac w nastepnym
Mam nadzieje ze nie zanudziłam swoim wywodem
Dajmy na to moja beta we srode wynosila 162 a u osoby ktora dajmy na to jest hipotetycznie na tozsamym etapie (zakladajac owu i zagniezdzanie tym samym terminie) bedzie miala 300. To moze byc nawet roznica kilku godzin a juz wynik bedzie sie roznil, podejrzewam ze taka sama sytuacja ma sie rowniez do aptecznych testow , przyrostow itp.A to prawda że najpierw się wytwarza do krwi a 3 dni później dopiero w moczu? Tak słyszałam. To by znaczyło że test wyjdzie dopiero 17 dpo [emoji848]
Chyba ze mamy tu osobe bardziej kompetentna, ktora wyprowadzi z bledu jesli moj tok myslenia i analiza jest bledna.. To tylko moja opinia po przeanalizowaniu źródeł zarowno internetowych jak i wiedzy kiedys nabytej, oraz sytuacji ktore wyczytalam na forach.
Przepraszam za tyle edycji watku ale wolalam dopisac w jedym niz kazda mysl dopisywac w nastepnym
Mam nadzieje ze nie zanudziłam swoim wywodem
Ostatnia edycja: