bleucoco
Fanka BB :)
Zazdro! Gratulacje BTW czy masz jakieś objawy?Odebralam bete- 40,78mlu, 27/29dc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdro! Gratulacje BTW czy masz jakieś objawy?Odebralam bete- 40,78mlu, 27/29dc.
Mnie odrzuciło od kawy na początku ciąży i do końca nie piłam.Nie pamiętam.
Na kawę czasami mnie bierze odrzucenie jak przesadze z ilością. I potem kilka dni mam kawowstręt.
My też lada chwila zobaczymy dwie kreski i taką ładną betęZazdro! Gratulacje
Oby kochana, oby!My też lada chwila zobaczymy dwie kreski i taką ładną betę
Gratulacje , ja się cieszyłam przy tak niskiej becie bo też nie mogłam wytrzymać oczekiwania, ale niestety się nie udało. Trzymam kciuki, oby beta rosła i wszystko było dobrzeOdebralam bete- 40,78mlu, 27/29dc.
Zobaczysz uda się który u Ciebie dc? u mnie dziś 15dc i moja apka pokazuję, że od dziś zaczyna się szansa na zajścieOby kochana, oby! ❤
No to do roboty! Trzymam kciuki!Zobaczysz uda się który u Ciebie dc? u mnie dziś 15dc i moja apka pokazuję, że od dziś zaczyna się szansa na zajście
Może faktycznie zrób jeszcze raz rano test.Ja nie wytrzymałam i zrobiłam test, po powrocie ze sklepu. Negatyw. A jest 32 dc. Myślę, że już by coś było widać [emoji53] Więc znowu oczekiwania na @...
Gratuluję!Odebralam bete- 40,78mlu, 27/29dc.
No to super podziałaliście, musi się udać ! Moje cykle trwają jakoś 33-34 dni. Póki co nie czułam żadnych objawów owu więc albo jest przed nami albo wcale nie będzie.No to do roboty! Trzymam kciuki!
U mnie już po owu, w tym cyklu jestem z nas dumna bo po @ staraliśmy się co 2 dzień a od czasu gdy bolały owulacyjnie jajniki, to codziennie Mam nadzieję, że się uda! Obecnie mam 24 dc na 31, ale 2.01 miałam dziwne objawy jakby implantacji, no i owulacja była 3-4 dni wcześniej niż przewidywał kalendarzyk. Zobaczymy