Smerfetka94
Fanka BB :)
Paulina a ty nie mialas juz tak kiedys ze nic nie smakowało a okres przyszedl?Kawa paskudna, herbata paskudna... Chyba ugotuję kompot.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulina a ty nie mialas juz tak kiedys ze nic nie smakowało a okres przyszedl?Kawa paskudna, herbata paskudna... Chyba ugotuję kompot.
A test ciążowy robiłaś? Przy tak długim cyklu bez ciąży poszłabym do gina po progesteron na wywołanie @. Bez sensu się tak męczyć...Oj tak, ja juz mialam maja nadzieje ze koze w tym cyklu cos , mialam takie bole jakby owulacyjne ale to raczej nie hyla owulacja bo dzisiaj mam 42 dc i nadal nic a brzuch i piersi bola
Sprobuj rano, źeby mocz nie był rozwodniony!Ja nie wytrzymałam i zrobiłam test, po powrocie ze sklepu. Negatyw. A jest 32 dc. Myślę, że już by coś było widać [emoji53] Więc znowu oczekiwania na @...
Zrób będziesz wiedziała czy może cykl się tak długo reguluje czy może fasolinek sobie miejsce szykuje tym bardziej że jak pisałaś nie zabezpieczaliście się. Będę trzymała kciuki Ja dopiero od następnego cyklu mam szansę, owu miałam tydzień po przytulankach więc musiał by się zdarzyć cud jakiś żeby zaskoczyło.
Zrobiłam - pozytywny.Zrób będziesz wiedziała czy może cykl się tak długo reguluje czy może fasolinek sobie miejsce szykuje tym bardziej że jak pisałaś nie zabezpieczaliście się. Będę trzymała kciuki Ja dopiero od następnego cyklu mam szansę, owu miałam tydzień po przytulankach więc musiał by się zdarzyć cud jakiś żeby zaskoczyło.
GratulacjeOdebralam bete- 40,78mlu, 27/29dc.
GratulacjeOdebralam bete- 40,78mlu, 27/29dc.
Super,gratulacjeZrobiłam - pozytywny.
Nie pamiętam.Paulina a ty nie mialas juz tak kiedys ze nic nie smakowało a okres przyszedl?