reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Oj tak, ja juz mialam maja nadzieje ze koze w tym cyklu cos , mialam takie bole jakby owulacyjne ale to raczej nie hyla owulacja bo dzisiaj mam 42 dc i nadal nic a brzuch i piersi bola
A test ciążowy robiłaś? Przy tak długim cyklu bez ciąży poszłabym do gina po progesteron na wywołanie @. Bez sensu się tak męczyć... :(

Zrób 🙂 będziesz wiedziała czy może cykl się tak długo reguluje czy może fasolinek sobie miejsce szykuje😉 tym bardziej że jak pisałaś nie zabezpieczaliście się. Będę trzymała kciuki🙂 Ja dopiero od następnego cyklu mam szansę, owu miałam tydzień po przytulankach więc musiał by się zdarzyć cud jakiś żeby zaskoczyło.
Zrób 🙂 będziesz wiedziała czy może cykl się tak długo reguluje czy może fasolinek sobie miejsce szykuje😉 tym bardziej że jak pisałaś nie zabezpieczaliście się. Będę trzymała kciuki🙂 Ja dopiero od następnego cyklu mam szansę, owu miałam tydzień po przytulankach więc musiał by się zdarzyć cud jakiś żeby zaskoczyło.
Zrobiłam - pozytywny.

reklama
Do góry