reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Oj kochana nawet nie wiesz jak bym chciała. Ja bym wszystko przecierpiała dla tego dzidziusia, jak wszystkie tu zebrane :(
Oj tak, ja juz mialam maja nadzieje ze koze w tym cyklu cos , mialam takie bole jakby owulacyjne ale to raczej nie hyla owulacja bo dzisiaj mam 42 dc i nadal nic a brzuch i piersi bola

Mi przestała kompletnie smakować kawa. Zawsze 2-3 kubki dziennie rozpuszczalnej z mlekiem a teraz nie ma opcji. Jakieś Cappuccino tylko mi wchodzi a zwykła kawa już nic. Co ciekawe jestem cały czas na diecie. I od kwietnia używałam Erytrytolu do slodzenia zamiast cukru. I nie czułam go w smaku jakoś inaczej a teraz jak go dodam do herbaty to czuć! Wymyślam już totalnie 🙄 a tak się boję że to tylko psycha mi robi jakieś wkręty i tyle ☹️

Spróbuj JesCE w innym szpitalu bo jednak to drogie badania i pewnie w szpitalu zrobią w różnych porach itp
Juz sama nie wiem co zrobic, okres mi sie jak na zlosc przedluza jak teraz dostane a nie pojde to de do innego lejarza noze bedzje latwiej. A dalo by sie tak do innego szpitala?bo tam na skierowaniu mam napisamy ten szpital i oddzial co ten lekarz pracuje i rak jakby on wziol mnie na oddzial

Ja wlasnie wyszlam od ginekologa, kolejny miesiac musimy wstrzymac sie z nadzymi staraniami:( w cytologii wyszlo mi silne zapalenie i musze je wyleczyc:(:(
Jakie leki masz przepisane? Mi w cyto wyszly zmiany zapalne nabłonka które w tym momencie dołączam ale pani doktor stwierdziła że to nie przeszkadza w staraniach...

Sama już nie wiem 🙄

Czesc laski..
A ja mam jakiegos dolka.
Moj W. wyszedl, ma wolne a ja sama w taka pogode :(
Jeszcze sie o to poklocilismy przed wyjsciem.
Ale wiecie co,..
2 miesiace temu jak zaszla w ciaze czułam ze lapie mnie jakas infekcja intymna. U lekarza wyszło wszytko ok i teraz czuje sie identycznie..

reklama
Do góry