Dorciaaaa88
Fanka BB :)
Ja wlasnie wyszlam od ginekologa, kolejny miesiac musimy wstrzymac sie z nadzymi staraniami w cytologii wyszlo mi silne zapalenie i musze je wyleczyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, ja juz mialam maja nadzieje ze koze w tym cyklu cos , mialam takie bole jakby owulacyjne ale to raczej nie hyla owulacja bo dzisiaj mam 42 dc i nadal nic a brzuch i piersi bolaOj kochana nawet nie wiesz jak bym chciała. Ja bym wszystko przecierpiała dla tego dzidziusia, jak wszystkie tu zebrane
Trochę lipa.Ja wlasnie wyszlam od ginekologa, kolejny miesiac musimy wstrzymac sie z nadzymi staraniami w cytologii wyszlo mi silne zapalenie i musze je wyleczyc
Juz sama nie wiem co zrobic, okres mi sie jak na zlosc przedluza jak teraz dostane a nie pojde to de do innego lejarza noze bedzje latwiej. A dalo by sie tak do innego szpitala?bo tam na skierowaniu mam napisamy ten szpital i oddzial co ten lekarz pracuje i rak jakby on wziol mnie na oddzialSpróbuj JesCE w innym szpitalu bo jednak to drogie badania i pewnie w szpitalu zrobią w różnych porach itp
Wyleczysz się szybciutko i wszystkie nas przegonisz zdrowie najważniejsze jest!Ja wlasnie wyszlam od ginekologa, kolejny miesiac musimy wstrzymac sie z nadzymi staraniami w cytologii wyszlo mi silne zapalenie i musze je wyleczyc
Jakie leki masz przepisane? Mi w cyto wyszly zmiany zapalne nabłonka które w tym momencie dołączam ale pani doktor stwierdziła że to nie przeszkadza w staraniach...Ja wlasnie wyszlam od ginekologa, kolejny miesiac musimy wstrzymac sie z nadzymi staraniami w cytologii wyszlo mi silne zapalenie i musze je wyleczyc