reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wiadome, każda jest inna ale u mnie starania ponad rok i sama nie wiem czemu ale mi łatwiej niż na początku. Jakoś nabrałam pokory ze to nie jest tak jak chcemy, dziecko--i bum, mamy.. Z tym ze ja chyba żeby nie świrować zaczynam sobie powoli w głowie wyobrażać przyszłość bez dzidziusia. Tłumaczę sobie ze jeśli go nie będzie rmto z jakiegoś powodu. Głupie to ale ze np mogłabym go skrzywdzić, alvo one było by chore, nieszczęśliwe.. Nie wiem, pierdoly, ale mi pomagają heh
Uda się nam w końcu zobaczysz 😉 mieliście robione wszystkie badania? Wszystko jest ok i mimo to się nie udaje?

reklama
U mnie 3dni do @i nadal biel... Chyba nic z tego
Niekoniecznie, miałaś monitoring owu? Być może była chwilę później i testy wyjdą negatywne. Były już tu laski którym test ciągle wychodził negatywny a później po terminie @ dopiero pojawiała się druga kreseczka 😉. Póki nie ma @ wredoty zawsze warto mieć jeszcze nadzieję

Nie jest najgorzej [emoji41] Muszę zakupić po wypłacie. Wczoraj podliczylam ile kasy poszło od lipca na leczenie blisko 5000 [emoji2356]
Powiem Ci, że jak zaczęłam też planować różne badania które muszę zrobić to byłam zszokowana cenami 😄 FSH+AMH to prawie 200zl, niedrożność parę stów, suplementacja też kosztuje etc. Człowiek sobie nawet nie zdawał sprawy ile to kosztuje. Ale wiadomo, w tym przypadku cena nie gra roli 💪

Uda się nam w końcu zobaczysz 😉 mieliście robione wszystkie badania? Wszystko jest ok i mimo to się nie udaje?
Nie wiem czy wszytskie, bo mieszkmay zagranicą i jak przylecieliśmy to zrobiliśmy wszystko co było możliwe na już i w danym momencie cyklu (czyli np nie wiem jak prolaktyna czy coś o czyn pisałyście że najlepiej badać bodajże zaraz po ;) ) ale nasienie męża i wszytskie moje hormony w normie, poza tarczyca, która lecze od 3 miesięcy. Poczekam jeszcze góra miesiąc i zrobię badanie krwi, zobaczymy.
A jaka jest Twoja historia? :) na pewno pisałaś ale ciężko się będzie dokopać :)

Niby była w ten dzień kiedy były przytulanki ale nie mam pojęcia
Niekoniecznie, miałaś monitoring owu? Być może była chwilę później i testy wyjdą negatywne. Były już tu laski którym test ciągle wychodził negatywny a później po terminie @ dopiero pojawiała się druga kreseczka 😉. Póki nie ma @ wredoty zawsze warto mieć jeszcze nadzieję

No niestety za wszystko trzeba płacić i wszystko takie drogie. Na NFZ próbowałam chociaz po skierowanie na badania to szkoda gadać, tylko spławiają czlowieka.
Powiem Ci, że jak zaczęłam też planować różne badania które muszę zrobić to byłam zszokowana cenami [emoji1] FSH+AMH to prawie 200zl, niedrożność parę stów, suplementacja też kosztuje etc. Człowiek sobie nawet nie zdawał sprawy ile to kosztuje. Ale wiadomo, w tym przypadku cena nie gra roli [emoji123]

Hej hej laski [emoji23][emoji23][emoji23] Witam się z Wami w dzień spodziewanej @ wyraznymi dwa kreskami. Jeszcze nie tłustym Ale bardzo widocznymi [emoji23][emoji23][emoji7]
20200129_110428.jpeg

reklama
No niestety za wszystko trzeba płacić i wszystko takie drogie. Na NFZ próbowałam chociaz po skierowanie na badania to szkoda gadać, tylko spławiają czlowieka.
dokladnie. ja tego nie rozumiem... chodzimy do pracy, placimy wszystkie skladki, ciagna z nas ile moga a do glupiego lekarza na NFZ z troszke wiekszym problemem niz przeziebienie trudno sie dostac...

Do góry