reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

wiem, wiem że nie wszystkim. Jest z tym trochę zabawy. :tak:

Tak na 7 stycznia, więc w poniedziałek sobie sikne i chyba się załamie jak zobaczę I kreskę. :tak: U mnie temp. utrzymuje się ciągle na wyższym poziomie, ale nie mierzyłam w czasie choroby więc to też takie o d*** rozbić :-D wiem tylko tyle że zaraz po okresie miałam dużo mniejszą. Zobaczymy czy spadnie, bo jak spadnie to już nie ma o czym gadać.

Jeszcze dziś meczę referat który miałam zrobić w święta o progu rentowności. Ale wiecie same jak to w święta. :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki nie nadrobie was. Jakiś ostatnio mało czasu mam... U mnie ciazowo. Mdłości od rana do wieczora.
lorelain jeszcze raz gratulacje:)
paulus Tobie również gratki i czekamy na grubą kreche:)

Dziewczyny czy któraś z Was też czyta trylogię o Greyu? Bo ja już popadłam w Greyoholizm:) Patrzcie co dziś dostałam:)

537403_4547088627573_569333745_n.jpg
2-3 dni i będzie po niej, na szczęście 9 stycznia wychodzi ostatnia część:)

Kto nie zna niech szybciutko kupuje lub ściąga ebooka z pierwszą częścią, jakby co ebook mogę przesłać na maila to nie będziecie musiały szukać, tylko podajcie Wasze tu lub na PW:) Odciągnie Was od myślenia o testowaniu:-)

ja jeszcze nie zaczelam cZytac... "ps. kocham cie" mam akurat ebooka na mailu tez mi znajoma z babyboom wyslala :) ale mozesz wyslac chetnie poczytam :) maila dam na grupie:)

reklama
Do góry