reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

:-D kurczę, ja też nie mogę doczekać się testowanka! i kupię 2 testy. Acona i... nie wiem jaki ;/

jednego zamówię, a drugiego przy odbiorze zakupię w aptece:happy2: Acon będzie płytkowy, a drugi chcę strumieniowy ;-)

reklama
Powiedzcie mi, proszę, czy Waszym zdaniem wynik progesteronu z 20 dc w wysokości 26,27 ng/ml, (norma w fazie lutealnej 1,7 - 27), to dobry wynik? I wynik anty-TPO 15,47 IU/ml (norma max 34,00) też dobry?

Witajcie ;)

Ja dziś tutaj sporadycznie! zawzięłam się za mgrkę! A co! :)

Cieszę się z waszego szczęścia dziewuszki!

Butterfly, Marka kciuki mam mocno zaciśnięte! :) juz niedługo !!!:-)
Basik a ty kiedy teścika strzelisz - bo tempka ładnie sie sprawuje! :-)

Avensis - witaj ponownie!

pauluś GRATULACJE :)
avensis
witamy ponownie

góralka ja zamawiam ten przepis tortu dla mamy bo mój Łukasz ma 12 stycznia okrągłe urodzinki i muszę coś upichcić

Trzymam kciuki za wszytskie testujące. Wiecie że rano jak napisałam to się zastanawiałam co nam przyniesie 2000 post dzisiaj? :)

reklama
Do góry