reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Cholera ja też mam dziś zgagę:( nigdy nie miałam! i tak od rana zastanawiałam się co to jest, mamie się pytam a ona na to,że mam zgagę:) Podbrzusze mnie pobolewa ale o pewnie rozciąganie nie?

Też czuję, że Butterfly będzie kolejna:)

Dziękuje dziewczyny

reklama
LORELAIN MEGA GRATULACJE!!!

PAULUS MEGA GRATULACJE!!!

Super, nawet nie wiecie jak takie wiadomosci podnosza reszte nas na duchu!!!

Avensis ja miałam identycznie jak Ty. Okres grudniowy przyszedł 2 dni za wcześnie i mi się już wszystko porypało z obliczeniami. Do tego nie mierzyłam temp. ani nie robilam testów owu w nowym cyklu bo wyjechalismy ze znajomkami gdzie malo prywatnosci bylo.
Zrobilam tylko jeden po powrocie i mialam pozytywny.
Miejmy nadzieję że się wstrzeliliśmy w owu.

Wiecie co bolą mnie same sutki od 2 dni... wczesniej tak nie miałam.
Są caly czas napięte i mega wrażliwe i bolące...
Któraś tak może miała z Was??

Pozdrawiam Was wszystkie mocno!

Kolenderko- a ty dzisiaj który dc? Jak się macie?
Pauluś- ogromne gratki, czekamy teraz na grubą kreche i piękna fotke :)
Góralka- torty przecudne, szacun kochana :)
Motylko- podobno Cola jest dobra na zgage. Ja zawsze mleko piłam ;-)
Avensiss- witaj ponownie :)

Ostatnia edycja:
paula no gratulacje , Kochana... jerunie dziewczyny... my jeszcze nie zafasolkowane... to bedziemy jak te wilki przed tymi kompami czekac , na termin testowania:)
Lorelain to ty robilas test, 3 dni przed termin @@ w sumie tak dobrze na to patrzylam:)??
goralka ten torcik pikerwsza klasa ,,, kochana chyba mnie w tym Krakowie nie ominiesz:)

Pauluś89--> myślę, że można Ci już gratulować, co też czynię :-)
góralka--> te Twoje torty, to dzieła sztuki, podziwiam talent:tak:
Anulka--> no to życzę wstrzelenia i II kresek :-)niebawem

Ja trochę czuję podbrzuszę i mam nadzieję, że to zbliżająca się owulacja.
Poza tym stwierdzam, że szalenie się nakręcam i muszę zrobić coś, żeby trochę przystopować. To dopiero 2 cykl starań,no...:tak:

avensis... u mnie tez 2 wiec wiadomo ze nie od razu rzym zbudowali... ale dlaczego nie isc na przod z technologia hehehe:)
o rany rany , mowie wam ja wam juz wspolczuje ... ja juz tak histeryzuje ze matko Kochana....bedzie nie bedzie , bedzie nie bedzie:)

Marka - jak tylko podołam, to zapraszam. Ja zawsze chętnie bawię się z tortami.:tak: Mam podobnie jak ty, myślę tylko o tym czy się udało czy nie i tak wkoło Macieja. I też patrzyłam że Lorelain robiła 3 dni przed i tak pięknie jej wyszło. Ja czekam do poniedziałku. :tak: no chyba że nie doczekam bo pojawi się @

ehh żadne tam dzieła sztuki:zawstydzona/y: ale i tak dziękuje za komplementy.

goralka... prosze Cie bardzo...nie wszystkim chce sie tak bawic ... naprawde... :)
ja tak sobie mysle ze oszaleje chyba... i sie zastanawiam czy nie zrobic w poniedzialek tez testa heheh:) a ty na kiedy nmasz termin na 7?? bo wiesz skleroza nie boli:):-D

reklama
Do góry