-Lorelain-
Fanka BB :)
góralka - ale ja juz jestem po owu hihi .... biedny mąż wczoraj nie wydolił i niestety nie stanoł na wysokości zadania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
góralka - ale ja juz jestem po owu hihi .... biedny mąż wczoraj nie wydolił i niestety nie stanoł na wysokości zadania
No to nie tylko ja objedzona jestem do granic powłok skórnych,hahaha Ale będzie czas na pozbycie się nadmiaru, więc jest OK.
Dziś w nocy kilka/kilkanaście razy bolał mnie brzuch, jak na @. Szło to falami i ten ból zaczynał się od minimalnego i rósł, ale tak do wytrzymania. Sprawdzałam już w nocy, ale @ nie ma. Jej termin, to niedziela. Do tego bolą mnie lędźwie, mam powiększone piersi. Teraz nie wiem, czy to wszystko symptomy @, czy jednak będę mogła zrobić w niedzielę test i zobaczaę II kreseczki:-) Z niecierpliwością czekam na niedzielę.
Pozdrawiam świątecznie:-)