reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
No to nie tylko ja objedzona jestem do granic powłok skórnych,hahaha:-D Ale będzie czas na pozbycie się nadmiaru, więc jest OK.
Dziś w nocy kilka/kilkanaście razy bolał mnie brzuch, jak na @. Szło to falami i ten ból zaczynał się od minimalnego i rósł, ale tak do wytrzymania. Sprawdzałam już w nocy, ale @ nie ma. Jej termin, to niedziela. Do tego bolą mnie lędźwie, mam powiększone piersi. Teraz nie wiem, czy to wszystko symptomy @, czy jednak będę mogła zrobić w niedzielę test i zobaczaę II kreseczki:-) Z niecierpliwością czekam na niedzielę.
Pozdrawiam świątecznie:-)

Ja sie bede seksic od 6 dnia cyklu jak sie tylko @ skonczy do samego konca. .... tempke bede mierzyc ale niebardzo potrafie. ... tam na dole przed wstaniem? ? Ale gleboko czy tak z wierzchu? ? Sluz jeszcze potrafie rozuznic

góralka - ale ja juz jestem po owu hihi .... biedny mąż wczoraj nie wydolił i niestety nie stanoł na wysokości zadania :laugh2:

no tak, źle to napisałam :-D zakręcona jestem jakaś.

No to nie tylko ja objedzona jestem do granic powłok skórnych,hahaha:-D Ale będzie czas na pozbycie się nadmiaru, więc jest OK.
Dziś w nocy kilka/kilkanaście razy bolał mnie brzuch, jak na @. Szło to falami i ten ból zaczynał się od minimalnego i rósł, ale tak do wytrzymania. Sprawdzałam już w nocy, ale @ nie ma. Jej termin, to niedziela. Do tego bolą mnie lędźwie, mam powiększone piersi. Teraz nie wiem, czy to wszystko symptomy @, czy jednak będę mogła zrobić w niedzielę test i zobaczaę II kreseczki:-) Z niecierpliwością czekam na niedzielę.
Pozdrawiam świątecznie:-)

Trzymam kciuki, mam nadzieje że zobaczysz dwie tłuściutkie krechy!:tak:

pam - no ja mierzę "tam na dole" :) przed wstaniem z łóżka, nie wiem właściwie ile wchodzi :)chyba nie cała połowa. Ja mam taki termometr że jeżeli przez 8 sek jest taka sama temperatura zaczyna piszczeć i mogę wyciągnąć. Czyli czasem nie czekam nawet 30 sek a pomiar mam gotowy.

Ostatnia edycja:
ja mierze w ustach, mam swoje stałe miejsce pod jezykiem ;-)

puki co bije się z myślami czy brać luteine po owu czy dopiero jak będą dwie kreseczki

Goralka mam taki sam ze piszczy.

Lori mi pod jezykiem od miesiaca wychodzi 38 a moja normalna to 35.6.

Zmierzylam dowcipne bo jeszcze nie wstalam I mam 37.6:eek:

pam - strasznie masz wysoką, ja 37,22 miałam w ciągu dnia. Jak mierzę rano to tak w granicach 36,42 stopni. Raz mi podskoczyła o pół stopnia, ale to chyba było związane z przeziębieniem. :tak: W tym miesiącu nie mierzyłam codziennie bo stwierdziłam że nie ma sensu jak jestem przeziębiona bo nie wiem czy to będzie wiarygodne.:tak:

Ale każda z nas jest inna.

Ostatnia edycja:
reklama
I już prawie po Świętach, więc będę miała więcej czasu by zaglądać:) Z prezentów jesteśmy mega zadowoleni:)

Tylko jedna rzecz mnie martwi, oficjalne starania to ponad tydzień ale już jakiś czas ok przytulaliśmy się bez zabezpieczenia po tym jak zrezygnowałam z tabletek, z @ nigdy nie miałam większych problemów ale... Ostatnio plamię, myślę, że dostałam @ ale lekko ubrudzę podpaskę i @ nie widać, sytuacja pojawia się co 2-3 dni. Dziś wieczorem wyślę męża po test bo możliwe, że zaszłam w ciążę i to takie plamienia na początku? Bo jesli tak to przecież muszę do gina lecieć. A jak nie to i tak odwiedzić lekarza trzeba by sprawdzić co to...

Do góry