reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
no dobra dziewczynki, idę pod prysznic i wskakuje do mojej nowiutkiej pościeli :-)
oby jutro tempka była wysoka bo jak nie to się obrażę i przestanę mierzyć
oby jutro tempka była wysoka bo jak nie to się obrażę i przestanę mierzyć
góralka1990
Witam dziewczyny,
No ja mam już dość tych świąt! My ciągle coś jemy, jeździmy od teściów do moich rodziców i tak w koło macieja. Nie wiem czy chcą sprawdzić u kogo więcej jemy czy jak.
Wczoraj podchodziliśmy do rzeczy dwa razy i nic! Niestety taka suchota u mnie że nie było szans. Dopiero dzisiaj rano
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja mam lepiej bo mam skos nad łóżkiem więc łatwiej trzymać nogi w górze
No ja mam już dość tych świąt! My ciągle coś jemy, jeździmy od teściów do moich rodziców i tak w koło macieja. Nie wiem czy chcą sprawdzić u kogo więcej jemy czy jak.
Wczoraj podchodziliśmy do rzeczy dwa razy i nic! Niestety taka suchota u mnie że nie było szans. Dopiero dzisiaj rano
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja mam lepiej bo mam skos nad łóżkiem więc łatwiej trzymać nogi w górze
koriander
Witajcie jak wam mijaja swieta
Ja powtorzylam test. wyszlo mi cos dziwnego - jest kreska kontrolna a w mejscu testowej jest szeroka rozlana plama.. kurcze akurat dzis musial sie test zpi##$$ jak nie mam gdzie kupic innego..
Galaxa gratulacje!!
emalia no cos ty!!! Nawet nie mysl zeby nas opuszczac! Tutaj wszyscy przechodza przez takie zwatpienia..nie mozna sie poddawac!
Lori powodzenia..niesamowita historia..wiele przeszlas..Nowy Ro na pewno przyniesie wam szczescie!
A ktora z was jeszcze testuje w swieta
Ja powtorzylam test. wyszlo mi cos dziwnego - jest kreska kontrolna a w mejscu testowej jest szeroka rozlana plama.. kurcze akurat dzis musial sie test zpi##$$ jak nie mam gdzie kupic innego..
Galaxa gratulacje!!
emalia no cos ty!!! Nawet nie mysl zeby nas opuszczac! Tutaj wszyscy przechodza przez takie zwatpienia..nie mozna sie poddawac!
Lori powodzenia..niesamowita historia..wiele przeszlas..Nowy Ro na pewno przyniesie wam szczescie!
Dzien dobry!
ale mialyscie swietne tematy bozonarodzeniowe , usmialam sie jak czytalam
karola nawet nie wiedzialam ze piszac do ciebie na ovufriend ze to ty:-)
ja juz tez ledwie zyje z przejedzenia.
temperatura mi spada i chyba disiaj bedzie konkretna @ a nie plamienia.
Ide sie szykowac na chrzciny.....i znowu zarcie
ale mialyscie swietne tematy bozonarodzeniowe , usmialam sie jak czytalam
karola nawet nie wiedzialam ze piszac do ciebie na ovufriend ze to ty:-)
ja juz tez ledwie zyje z przejedzenia.
temperatura mi spada i chyba disiaj bedzie konkretna @ a nie plamienia.
Ide sie szykowac na chrzciny.....i znowu zarcie
góralka1990
Dzień dobry wszystkim,
koriander - testy się psują w najmniej oczekiwanym momencie. No niestety ja nie testuje na święta, dopiero 7 stycznia mam dostać @ więc pewnie wtedy. Już nie mogę się doczekać i jak na złość ten czas tak powoli mija, bo chyba odliczam każdy dzień cyklu.
marcia - mi wczoraj przed snem dziewczyny poprawiły humor Miłej zabawy na chrzcinach!
annie - przykro mi <przytul> ale będziemy razem testować w styczniu
koriander - testy się psują w najmniej oczekiwanym momencie. No niestety ja nie testuje na święta, dopiero 7 stycznia mam dostać @ więc pewnie wtedy. Już nie mogę się doczekać i jak na złość ten czas tak powoli mija, bo chyba odliczam każdy dzień cyklu.
marcia - mi wczoraj przed snem dziewczyny poprawiły humor Miłej zabawy na chrzcinach!
annie - przykro mi <przytul> ale będziemy razem testować w styczniu
-Lorelain-
Witam dziewczyny,
my też tak mamy że co roku jeździmy na dwie wigilie, ale juz rok temu zapowiedzielismy że do taty męża tylko na ciasto i herbatkę i tak tez uczyniliśmy, to był najlepszy pomysł na świecie bo ja i tak juz jestem obrzarta jak bąk
........... a skosu zazdroszcze
Witajcie jak wam mijaja swieta
Galaxa gratulacje!!
mi sie tak kiedys test rozlał jak za bardzo na niego nasikałam, tzn robilam u rodziców i nie mialam żadnego pojemniczka i sikałam bezpośrednio na test. Nie był to dobry pomysł
marcia - może to i dobrze, podejdź do tego pozytywnie. Dobrze że juz idze @ na całego, szybciej się zacznie, szybciej się skończy i ani się obejrzysz a juz będą starania i czekanie, a tak jakbyś plamiła w neiskończoność to tylko najgorsza faza by Ci sie przeciągała.
no a ja WRESZCIE miałam skok temperatury. To była moja najdłuższa pierwsza faza w życiu!!! .... już bylam prawie przekonanan że owu nie będę miała wcale.
reklama
góralka1990
Lorelain - No niestety skos mam tylko u teściów i domu rodzinnym. W Krakowie niestety skosów nie mam i trzeba się męczyć.
My byliśmy na jednej wigilii, u moich teściów. Ale później do rodziców i moja mam z tekstem że specjalnie coś zrobiła dla mnie bo wie że lubię i tak w kółko
Lorelain no to do dzieła! Owu się zbliża!
My byliśmy na jednej wigilii, u moich teściów. Ale później do rodziców i moja mam z tekstem że specjalnie coś zrobiła dla mnie bo wie że lubię i tak w kółko
Lorelain no to do dzieła! Owu się zbliża!
Ostatnia edycja: