reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Od tylu to Ja lubie I mojemu tez lepiej bo dochodzi (on ma problemy tzn moze godzinami)
Drugi raz od przodu to trudno by bylo bo po godzinie stosunku ja mam dosc :-D ale swieca bedzie :-D

reklama
a nie nie, jedna noc od tyłu a druga noc od przodu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

lekarz prywatny mówił że mam przodozgięcie, a państwowy że tyłozgięcie to robię i tak i tak, no któreś muszę mieć :-D:-D:-D

Ja mam powiekszona macice jakbym w 10tyg ciazy byla....po ciazy mi zostalo zle zeszlo. Ja chyba twojego sposobu sprubuje :-D a na co ten sok zurawinowy? I mam nadzieje ze pijesz a nie forme zalewasz :-D

hej, mnie Gin państwowy powiedział, że mam tyłozgięcie i prywatny (do którego chodzę odkąd zaczeliśmy staranka) to potwierdził. Jakie są najlepsze pozycje przy tyłozgięciu? Ja po przytulankach świecy nie robię ale wyczytałam, że z tyłozgięciem macicy powinno się kolana podciągać pod brodę, taką kołyskę robić bo zwykłe grzeczne leżenie nie pomaga. Nawet niezły ten sposób bo nic się nie wylewa, hehe, ale z tą święcą to chyba pomyślę (już widzę minę mojego mężą!) :-D

Hejka Dziewczyny...:tak:niech te Swieta sie juz koncza bo sie ,,ociele,,:-D
ciagle gébá ruszam i tocze sie z kanapy na fotel i na odwrot,eh:laugh2:
Loreain wspolczucie i zycze z calego serca spelnienia marzen!!!
poczytuje o Waszych pozycjach a ze swiecy to sie usmialam na poczatku nie zczailam ze to pozycja ..po S e x i e i tak sie zastanawialam jak wy to robicie:laugh2:gdzie chlopy na tej swiecy:laugh2::laugh2::laugh2:,mysle sobie to musi byc cholernie niewygodny se x i k:laugh2:

Hejka Dziewczyny...:tak:niech te Swieta sie juz koncza bo sie ,,ociele,,:-D
ciagle gébá ruszam i tocze sie z kanapy na fotel i na odwrot,eh:laugh2:
Loreain wspolczucie i zycze z calego serca spelnienia marzen!!!
poczytuje o Waszych pozycjach a ze swiecy to sie usmialam na poczatku nie zczailam ze to pozycja ..po S e x i e i tak sie zastanawialam jak wy to robicie:laugh2:gdzie chlopy na tej swiecy:laugh2::laugh2::laugh2:,mysle sobie to musi byc cholernie niewygodny se x i k:laugh2:
Probowalam sobie wyobrazic seksik na swiece :-D I jakos tak smiesznie hehe

reklama
ja tak pół godziny zawsze leże i jak juz nie mam siły to sobie właśnie taką kołyske robie a potem koncze z nogami za głową i ide spać :-D:-D:-D

pam - a na chłopca to Ci nie powiem bo mi wyszedł przypadkiem :laugh2: ... ale miałam strój pokojówki to może to to :laugh2::laugh2::laugh2:

a tak na poważnie to teraz bede brała acard, encorton i heparyne, nie wiem w jakiej postaci będą zastrzyki, musze w czwartek wysłać smsa do gina od kiedy ten acard, czy od połowy cyklu czy dopiero jak będzie pozytywny test

Do góry