reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
a nie nie, jedna noc od tyłu a druga noc od przodu
lekarz prywatny mówił że mam przodozgięcie, a państwowy że tyłozgięcie to robię i tak i tak, no któreś muszę mieć
lekarz prywatny mówił że mam przodozgięcie, a państwowy że tyłozgięcie to robię i tak i tak, no któreś muszę mieć
-Lorelain-
hehehe pije pije na zmiane ph :-)
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
hej, mnie Gin państwowy powiedział, że mam tyłozgięcie i prywatny (do którego chodzę odkąd zaczeliśmy staranka) to potwierdził. Jakie są najlepsze pozycje przy tyłozgięciu? Ja po przytulankach świecy nie robię ale wyczytałam, że z tyłozgięciem macicy powinno się kolana podciągać pod brodę, taką kołyskę robić bo zwykłe grzeczne leżenie nie pomaga. Nawet niezły ten sposób bo nic się nie wylewa, hehe, ale z tą święcą to chyba pomyślę (już widzę minę mojego mężą!)
basik77
Hejka Dziewczyny...niech te Swieta sie juz koncza bo sie ,,ociele,,
ciagle gébá ruszam i tocze sie z kanapy na fotel i na odwrot,eh
Loreain wspolczucie i zycze z calego serca spelnienia marzen!!!
poczytuje o Waszych pozycjach a ze swiecy to sie usmialam na poczatku nie zczailam ze to pozycja ..po S e x i e i tak sie zastanawialam jak wy to robiciegdzie chlopy na tej swiecy,mysle sobie to musi byc cholernie niewygodny se x i k
poczytuje o Waszych pozycjach a ze swiecy to sie usmialam na poczatku nie zczailam ze to pozycja ..po S e x i e i tak sie zastanawialam jak wy to robiciegdzie chlopy na tej swiecy,mysle sobie to musi byc cholernie niewygodny se x i k
pam_x_pam
Probowalam sobie wyobrazic seksik na swiece I jakos tak smiesznie heheHejka Dziewczyny...niech te Swieta sie juz koncza bo sie ,,ociele,,
reklama
-Lorelain-
ja tak pół godziny zawsze leże i jak juz nie mam siły to sobie właśnie taką kołyske robie a potem koncze z nogami za głową i ide spać
pam - a na chłopca to Ci nie powiem bo mi wyszedł przypadkiem ... ale miałam strój pokojówki to może to to
a tak na poważnie to teraz bede brała acard, encorton i heparyne, nie wiem w jakiej postaci będą zastrzyki, musze w czwartek wysłać smsa do gina od kiedy ten acard, czy od połowy cyklu czy dopiero jak będzie pozytywny test
pam - a na chłopca to Ci nie powiem bo mi wyszedł przypadkiem ... ale miałam strój pokojówki to może to to
a tak na poważnie to teraz bede brała acard, encorton i heparyne, nie wiem w jakiej postaci będą zastrzyki, musze w czwartek wysłać smsa do gina od kiedy ten acard, czy od połowy cyklu czy dopiero jak będzie pozytywny test