reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Tabletek nie biorę już 4 mies a przedtem @ miałam normalne, dlatego to mnie dziwi... Hm zobaczymy wieczorem
Pauluś89
Grudzień 2009
Jeśli się okaże, że wcześniej zaszłam to chyba oszaleję ze szczęścia Jeśli nie to czeka mnie wizyta i to stresująca bo będę mieć czarne scenariusze w głowie
góralka1990
Fanka BB :)
Paulus nie denerwuj się, na pewno wszystko jest w porządku. Leć po test będziesz spokojniejsza ;-)
Czesc Dziewczyny:-)chcialabym sie do Was przylaczyc i moze usyszec pare slow otuchy. Obecnie jestem 22dc. Przytulanko bylo w 13dc, 15dc(bylam wtedy u lekarza i mowil,ze 1pecherzyc jest na granicy pekniecia, a 2 niestety sie wchlonal) i 16dc. Miedzy 18-20dc mialam lekkie plamienia (brazowawe na poczatku, a potem lekko rozowawe-wystarczala wkladka), a od 21 zaczal pobolewac mnie krzyz, lekko "ciagna" mnie jajniki i od str wezlow chlonnych przy dotknieciu bola mnie piersi. Teoretycznie podejrzewalabym u siebie ciaze, ale z praktycznego pkt widzenia niepokoja mnie te plamienia, gdyz ogolnie mam problemu z owu2 cykle temu bralam bromergon, potem clostilbegyt no i po nim monitoring i staranka. trudno mi stwierdzic kiedy powinnam miec@ bo ostatnio dostalam po 23 dniach, wczesniej po 25, a z reguly mialam 26-28dniowe cykle, wiec nawet nie wiem kiedy powinnam zrobic tescik. Jak myslicie?
reklama