reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Emalia czekam na dobre wiesci,,kciuki&&&&&&&&

napisalam wczoraj smsa do ginki i napisala ze mam teraz brac tylko 2 x 2 luteiny...noz kurna to na jaki grom ja zawracalam sobie glowe z tymi Czechami:crazy: No fakt mam teraz super progesteron ale od ponad mc jestem na pregnylu wiec to nie jeste moj naturalny poziom...no nic poczekam gdzies do srody zrobie progesteron i zobacze jaki bedzie wynik w razie czego sama se wezme i nie bede jej pytac .
Wrocilam z zaakupow i powiem wam ze chyba sie juz przerzuce na zakupy online bo nie dam rady po galerii lazic no ale kupilam szlafrok cienki.

Emalia--> czekam na dobrą wiadomość, bo na pewno taka będzie:tak:

Kobitki, do szczęśliwego finału zostało mi 25 dni. Ja pierniczę, to już za chwilę się stanie. Jestem tak samo podekscytowana, co przerażona:szok: Ale mam nadzieję, że damy radę.
Torby spakowane. We wtorek wizyta i gin i badania GBS. Póki co nie czuję jeszcze żadnych skurczy, tylko od czasu do czasu delikatnie zaboli brzuch jak na @, ale to tak minimalnie.

Nanncy--> jak samopoczucie?

karola--> a Ty jak tam sobie radzisz, ciężarówko? Kolczyk z pępka wyciągnięty?

Emalka - &&!!

Marcia - ja i tak cie podziwniam ze tyle chodziłas po galeriach itp, ja wszystko on line.

Avensis - no już blisko, mnie z rana budzi ból w dole brzucha jak na @, potem biegunka i spokój, sporadycznie w ciągu dnia jeszcze zaboli, ale to chyba normalne na tym etapie. Ja w pon wizyta i gbs. Ale torby jeszcze nie spakowane|!!

hej JA JESTEM Z WATKU STARACZKI LISTOPADOWE 2012 i wpadłam do Was ,bo ja tez trzymam kciuki za Emalie i dawaj nam tez znac kochana jak będziesz po wizycie!!!trzymam &&&&&&&&&&

Kasia powiem ci ze ciesze sie ze kupilam wozek w sklepie bo kolor na zdjeciach a w realu strasznie sie rozni, na zdjeciach jest jakby ciemny niebieski a tak naprawde to taki w fiolet wpadajacy i pewnie bym reklamowala zebym go zamowila a tak mialam pelna swiadomosc tego co kupuje.

kurde chyba mam infekcje drog moczowych bo ostatnio mnie tak dosc czesto gania na siku a dzisiaj w rossamnie kupilam sobie taki domowy test moczu ( na tlc w porodowce oni czesto robia tam takie testy) i wyszly mi leukocyty w moczu i to tak sporo wiec przez weekend pobiore zurawine, bede wiecej pic , w pn zrobie badanie moczu w labie a we wt mam kontrole to jej pokaze..

emalia jak tam bo my tu orzedwczesnie urodzimy z nerwow

reklama
Do góry