reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

CZeść laseczki!

Emalka - no ciut za wczesie na cokolwiek, ale rozumiem zdenerwowanie i niecierpliwość! &&&& musi być dobrze!

Nanncy - MArcia dobrze radzi z progesteronem! no mi się wydaje że u Ciebie też nerwy dużo robią. Meliska.. leżenie, jakaś komedia.

Marcia - daj znać jak progesteron i nie stresuj Maluszka! czemu uważasz że masz za mały brzuch?? Przeciez mały dobrze wazy!

reklama
Kasia bo jak popatrze na te brzucholki dziewczyn to moj to pikus, poza tym ja glupol jeden zaczelam sobie mierzyc obwod i raz mam 117 cm a nastepnego dnia mam np 113 i juz mam nerwa ( nie patrzecie ze duzo mam w pasie przypominam ze ja z tych duzych dziewczynek)

Marcia - ale to też zalezy kiedy się zmierzysz kochana! nie panikuj, możesz mieć wzdęty brzuszek po jedzeniu itp. serio wazniejsze ile malutki waży. a brzuch to brzuch jedne mają duży drugi mały, ja bym sie nie przejmowała. :)

No wiem , odpuscilam sobie te mierzenie, poza tym z Pati tez mialam maly i jak po terminie jezdzilam na ktg to jedna polozna do mnie wyjechala ze mi to jeszcze troche czasu zostalo do porodu, myslala ze moze bylam w 7 mc a ja juz po terminie bylam. Wstawiam wam zdjecia z dzisiaj

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 28
  • image.jpg
    image.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Dziewczynki jestem czytam i kibicuje Wam wszystkim ale serio mi dnia brakuje. Jeszcze teraz chrzciny, szczepienia, bioderka a do tego chyba zmienimy mieszkanie. Nie gniewajcie sie bo cały czas sercem jestem z Wami :) a tu Nelka uśmiecha sie do Was pełna gębąImageUploadedByForum BabyBoom1389210747.988244.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1389210747.988244.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1389210747.988244.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 25
Annie fajnie ze wpadlas a Nelcia sliczna, jak ten czas zapitala juz ponad dwa miesiace ma szok.....a jak ty sie czujesz doszlas juz do siebie po porodzie?

Tak juz jest wszystko w normie i jedyne co mi przypomina o tym ze byłam w ciazy to rozstępy na brzuchu ;)
Dziewczyny poczytajcie sobie o takim żelu Natalis. Tanie to nie jest ale ja dzięki temu ze miałam go zaaplikowanego to od 7 cm rozwarcia di momentu jak Nela juz wyszła pomeczylam sie tylko 30 minut. Poślizg tez po tym niezły i nic nie peklam ani mnie nie nacinali.
Jeszcze co polecam to koło poporodowe. Łatwiej sie na bolącym dupsku siedzi :)

Sama go kupiłam i mama mi go zaaplikowała. Ale jak pojedziesz na porodowke to w planie porodu mozesz sobie zaznaczyć ze życzysz sobie taka aplikacje. Dajesz to położnej i ona w odpowiednim momencie ci go podaje dowcipnie. Zdaje sie ze od 5 cm juz go mozna wziac.

reklama
Hej laski kochane.

Ja dzisiaj w troche lepszym nastroju. Od wczoraj mnie muli, cycki bolą tak ,że ledwo mogę coś rękoma zrobić, nie mówiąc już o budzeniu sie w nocy. Trochę mnie żołądek boli, ale myślę ,że to od tych wszystkich leków. Jutro powtórzę bete, ale oby to była tylko formalność..

Marciu- super domek dzidziusia. Bardzo mi sie podoba twoja koszulka.
Nanncy, Basik- jak się czujecie?'
Ashlee- hop hop???
Kasieczku- jesteś kochana. Dziękuję za wszystko :**********
Anie- śliczna Nelcia. Fajnie ,że się odezwałaś :)

Młego dzionka słoneczka <3

Do góry