reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Annie sliczna Nelcia :-)

same sliczne dzieci nam sie rodza...:-)

a mnie chyba grzybki zaatakowaly przez ta antybiotykoterapie mimo ze caly czas biore probiotyk , dobrze ze w pn mam wizyte u ginki nfz to zrobi mi czystosc pochwy i nedzie wszystko jasne.

reklama
Marcia ja też mam w poniedziałek wizyte i bardzo się ciesze bo drugi dzien budzimnie mocny ból podbrzusza a potem biegunka i nie wiem skąd to i co to... bo na pewno nie jakies zatrucie bo nic nie jem takiego.

A ja mam lekka swedziawke i nie wiem czy to dlatego ze wczoraj bylo male co nieco z mezem a ja wyjalowiona i po poludniu zaczely mnie swedziawki lapac czy to od wkladki bo chodzialam caly dzien w sumie nie mam ani uplawow grzybkowych ani zapachu ale mam taki dyskomfort. Ciekawe czy chociaz wytluklam tym antybiotykiem te bakterie i czy leukocyty sie zmniejszyly.....martwia mnie takie infekcje

Annie--> Nelcia jest piękna:tak: Jeszcze raz wielkie gratulacje:-)

kasieczek--> ano inkubuję i z niecierpliwością czekam na luty, bo stan ciąży nie jest moim ulubionym stanem, chociaż nie przechodzę tego tak jak Ty i Nanncy. Swoją drogą, Dziewczyny, podziwiam Was za siłę i wytrwałość pomimo dolegliwości.
Poza tym przygotowujemy z eM pokój dla Mełej (tak,tak, będziemy mieć córeczkę) i tak jakoś leci.
Byle do lutego :-)

No ja na te wkladki nigdy nie mialam problemow ale wiadomo w ciazy wszystko moze sie zdarzyc :-)

avensis to gratulacje coreczki na kiedy masz termin?

sluchajcie a gdzie jest marka.....odezwij sie

Avensis - gratuluje córuni!! No to w kolejności rozpakowywania - Marka, no TY będziesz pierwsza w Nowym roku, potem ja, Marcia, Nanncy, Karola i kolejne nasze staraczki, które kciuki trzymam by niebawem zaciążyły!! A jak się czujesz wogóle??

reklama
Teraz, to samopoczucie jest znośne, ale ciąża nie jest moim ulubionym stanem, niestety. Przez pierwsze 3 m-ce była masakra. Całodobowe mdłości, ale na szczęście nie wymiotowałam. Później mdłości przeszły, ale zaczęło mnie naciągać na wymioty, jednak nadal bez wymiotów. Teraz od czasu do czasu mnie naciągnie, ale na tym koniec. Czasami lekko mi niedobrze. Do tego zaczynają się obrzęki stóp i palców u dłoni - ściągnęłam, już na wszelki wypadek, obrączkę, żeby jej nie trzeba było ciąć:-)
A z przyjemnych "dolegliwości", to uwielbiam kopniaki Małej i ruszający się brzuch:-D
A jak Ty się czujesz? I jak tam się Nanncy czuje, no i nasza karola?

Do góry