reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzien doberek!

kasia a jak hemoglobina? Bo w ciazy czesto leci hemoglobina z hematokrytem i to moze swiadczyc o anemii jak za mocno spadnie to dostaniesz zelazo.

ja dzisiaj nie wiem co ze soba zrobic chyba przeleze caly dzien na c,entarz tylko pojade do mamci ale to pewnie popoludniu

reklama
Kasieczek ja sie nie znam na badaniach krwi,mozliwe ze tak jak pisze Marcia .
Karola...opisz proszé twoje objawy:tak:,my staraczki bardzo ciekawe jestesmy.
Milego dnia....

Kasia ja poki co hematokryt mam cos 39 a hemoglobina ponad 13 wiec ok ale moja ginka kazala mi nie brac witamin a ja od poczatku biore bo nie zamierzam czekac az wyniki mi sie popsuja i bedzie mi wtedy przepisywac zelazo po ktorym mozna miec koszmarne zaparcia i zle sie czuc.

a co do norm to wiadomo ze w ciazy rozne wyniki moga byc zwiekszone albo zmniejszone i wszystko jest ok

Karola...opisz proszé twoje objawy:tak:,my staraczki bardzo ciekawe jestesmy.

Właśnie, Karola, jak tam dzisiaj? Ja pamiętam, że przy starankach objawów miałam milion a jak się w końcu udało to chyba nic nie czułam, a jak zobaczyłam test to już mi się nie chciało szukać tych oznak :happy2: Widzę tempka super, teścik kolejny siknięty, brawo!!!

Jak tam Karola?? Dowierzasz??? no i jak Twój chłop przyjął tą blada kreskę do wiadomości???

jeszcze nie :D

obudziłam go wtedy rano ale był tak zaspany, że nie bardzo docierało to do niego, wstał, prawie z zamkniętymi oczami wszedł do kuchni, ja mu test pokazuje a on "łeeeeee, taka blada ta druga kreska????"

no ja Cię pikolę, normalnie to bym go szurnęła przez łeb za taką "mało radosną" reakcję ale byłam w takim szoku, że jakoś nawet mnie to nie wkurzyło. Cieszy się ale podchodzi do tego ze stoickim spokojem, w sumie ja też wariuję ze szczęścia, tyle czasu czekałam a teraz nadal nie mogę w to uwierzyć i chyba boję się cieszyć, żeby nie zapeszyć, mam wrażenie, że to jakiś cudowny sen i boję się, żebym się nie obudziła. Nawet mamie jeszcze nie powiedziałam :zawstydzona/y:

basik w 13 dpo dość mocno bolały mnie cycuchy, zwłaszcza po bokach (od strony pach) i cały dzień kuło mnie w brzuchu. Było mokro, śluz biały, gęsty. Wczoraj brzuch nie pobolewał, dziś tylko kilka razy coś tam zabolało leciutko, ogólnie wrażenie takie jak bym była przed @, brzuch wywalony i takie uczucie pełności, ciężkości w brzuchu, cycuchy większe, ciężkie, bolesne po bokach ale dopiero jak je naciskam. 3 noc z rzędu budzę się o 4 nad ranem, kompletnie wyspana, to niepodobne do mnie bo zazwyczaj ledwo co wstaję o 7 do pracy a jak mam wolne to 8 to dla mnie środek nocy, hehe. Acha, mały update, wywaliło mi wielkiego pryszczola na brodzie, hehe

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przepraszam ze każdej nie odpisze ale net w tym szpitalu to porażka. My najprawdopodobniej będziemy jutro w domku jak małej nie wyskoczy żółtaczka. A tu pozdrawiamy wszystkie ciocie ImageUploadedByForum BabyBoom1383370255.548809.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383370255.548809.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383370255.548809.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Annie - ale piekności! odpoczywajcie odpoczwajcie, jak do domku wrocicie to będziesz zdawac szczegółowe relacje bo ja ciekawa mocno jestem :)

NO nie moge się napatrzeć - śliczotka :)

Do góry