cześć dziewczyny!
witam się samotnym niedzielnym popołudniem
, wszyscy gdzieś wybyli, a ja zostałam sama w domu.
TŻ - pojechał grać w piłkę, a rodzice pojechali na cmentarz i do babci.
Mi się nie chce nigdzie ruszać
w cieplutkim domu mi wygodnie, tym bardziej że od godziny 12 leje niemiłosiernie
Karolina jeszcze raz ogromne gratulacje
! w końcu się doczekałaś wymarzonych II
równowaga faktycznie, Annie się rozpakowała a Karola siup zajęła miejsce ciężaróweczki ;-)
Annie - widziałam Nelcię na FB , śliczna dziewczynka! gratulacje dla Was szczęśliwych rodziców, trzymajcie się cieplutko
A moje drogie Panie -
Emalia,Góralka,Marka,Nanncy,Ashley,Kasiaczek ,Basik
co u Was ? jak się czujecie, co porabiacie
?
U mnie nadal dietowo, chociaż wczoraj miałam 1 porażkę bo zapomniałam się i spróbowałam potrawki
cały dzień to przeżywałam, może dlatego że menu mnie już nudzi - w sobotę dostanę nowe w końcu!
Waga pokazuje na minusie 6,6 KG
chociaż nie wiem czy mnie nie oszukuje
aczkolwiek sama czuje,że ubyło mi w tyłku i brzuchu bo spodnie to muszę co chwila podciągać ;-)
konkrety zobaczę u dietetyczki, ale miło wracać na dobre tory
Fachowiec którego polecili znajomi do łazienki - jest masakryczny! z****ł nam płytki,że masakra,
powyszczerbiał je i **** wie co jeszcze i takie położył.
Jestem wściekła na maxa! a ile o to było wojen...
No cóż, zrobił jak zrobił - a jak go się prosi o wymianę czegoś to robi wielką łaskę jakbyśmy my dla niego pracowali a nie on dla nas! palant jeden
- a chyba 5000000 razy mu zwracałam uwagę,że ma uważać na płytki bo je niszczy! ale jak grochem o ścianę, a ojciec jeszcze go bronił to w ogóle.
No i przyjechała siostra i wyszło na moje,że z****ł konkretnie sprawę, jutro dokończy podłogę i niech się wynosi.
nie pozostało nic innego - mój TŻ zajmie się resztą wykończenia - szkoda,że sam nie umie kłaść płytek - bo tego bym od razu dziada pogoniła w długą.
Niedoskonałości które zostawił, zamaskujemy silikonem pod kolor płytek, już trudno.
Następnym razem trzeba iść w idee - jeśli chcesz mieć coś dobrze zrobionego, zrób to sam ;-)