reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
:-D cześć dziewczyny!
witam się samotnym niedzielnym popołudniem :-D , wszyscy gdzieś wybyli, a ja zostałam sama w domu.
TŻ - pojechał grać w piłkę, a rodzice pojechali na cmentarz i do babci.

Mi się nie chce nigdzie ruszać :-D w cieplutkim domu mi wygodnie, tym bardziej że od godziny 12 leje niemiłosiernie :baffled:

Karolina jeszcze raz ogromne gratulacje :tak:! w końcu się doczekałaś wymarzonych II

równowaga faktycznie, Annie się rozpakowała a Karola siup zajęła miejsce ciężaróweczki ;-)

Annie
- widziałam Nelcię na FB , śliczna dziewczynka! gratulacje dla Was szczęśliwych rodziców, trzymajcie się cieplutko :tak:

A moje drogie Panie - Emalia,Góralka,Marka,Nanncy,Ashley,Kasiaczek ,Basik
co u Was ? jak się czujecie, co porabiacie :tak:?

U mnie nadal dietowo, chociaż wczoraj miałam 1 porażkę bo zapomniałam się i spróbowałam potrawki :-D cały dzień to przeżywałam, może dlatego że menu mnie już nudzi - w sobotę dostanę nowe w końcu! :-D

Waga pokazuje na minusie 6,6 KG :tak: chociaż nie wiem czy mnie nie oszukuje :eek:
aczkolwiek sama czuje,że ubyło mi w tyłku i brzuchu bo spodnie to muszę co chwila podciągać ;-)

konkrety zobaczę u dietetyczki, ale miło wracać na dobre tory :-D

Fachowiec którego polecili znajomi do łazienki - jest masakryczny! z****ł nam płytki,że masakra,
powyszczerbiał je i **** wie co jeszcze i takie położył.
Jestem wściekła na maxa! a ile o to było wojen...
No cóż, zrobił jak zrobił - a jak go się prosi o wymianę czegoś to robi wielką łaskę jakbyśmy my dla niego pracowali a nie on dla nas! palant jeden :baffled: - a chyba 5000000 razy mu zwracałam uwagę,że ma uważać na płytki bo je niszczy! ale jak grochem o ścianę, a ojciec jeszcze go bronił to w ogóle.

No i przyjechała siostra i wyszło na moje,że z****ł konkretnie sprawę, jutro dokończy podłogę i niech się wynosi.

nie pozostało nic innego - mój TŻ zajmie się resztą wykończenia - szkoda,że sam nie umie kłaść płytek - bo tego bym od razu dziada pogoniła w długą.

Niedoskonałości które zostawił, zamaskujemy silikonem pod kolor płytek, już trudno.
Następnym razem trzeba iść w idee - jeśli chcesz mieć coś dobrze zrobionego, zrób to sam ;-)

Marcia - ten sam wózek mam teraz na oku - i czytam o nim :):) hahah! do tego fotelik z maxi cosi! Łóżeczko śliczniusie :)

Butterko - no to niezłe jazdy z tym 'fachowcem', a ja powolutku do przodu. Jutro wizyta to zobacze malą :)

Kasia ja go widzialam w sklepie i bardzo mi sie podoba wiec pewnie go kupie . Zeby nie robic sobie wody z mozgu to juz nie szukam wiecej .

i tez mysle o komodzie z przewijakiem ale na razie nic fajnego nie znalazlam

Ostatnia edycja:
U mnie niestety nieciekawie :-(. Pobolewa mnie brzuch, co jakiś czas, dosyć konkretnie. Niestety nie jestem w stanie zlokalizować bólu, jakby w dole brzucha, a do tego mam uczucie jakbym miała bardzo ciężkie podbrzusze, być może pęcherz. Do tego rano miałam bóle skurczowe, jelitowe z dreszczami i popędziło mnie do toalety, w której siedziałam chyba pół godziny :( Potem minęło ale co jakiś czas boli mnie dziś brzuch, leżę cały dzień a jak wstaję to chodzę schylona bo boję się wyprostować. Szykuję się na w razie co wizytę w szpitalu. Jak do jutra nie minie to jedziemy z mężem rano. Albo być może i tak pojedziemy bo nie wytrzymam do wizyty i napewno nie mam sił czekać w kolejce do gina, u którego itak nie ma usg. Mam nadzieję, że z dzidziusiem wszystko w porządku...

Karola, przepiękne II kreseczki !!!

Ostatnia edycja:
Kasia widzialam to wersje comfort jaki kolor ci sie podoba ja dla Krystianka kupie chyba niebieski .

nanncy a bralas magnez i no spe? Nie denerwuj sie na pewno z dzidzia wszystko ok.

Marcia -Ja czerwoną wersję :) bo tak mi się wydaje ze jak potem bym jeszcze synka miała to czerwony chyba może być, choć i ciemny fiolet mi sie podoba ;) ale raczej zostanie na czerwonym, No i czerwony leżaczek bujaczek Tiny Love co ma Ashlee :)

Nanncy - no ja od 3 dni mam tak ze podbrzusze boli boli i do kibelka ide, biegunka i potem przechodzi, a jak spaceruje to czuje ciągnięcie w podbrzuszu. Jutro wizyta to sie wszystkiego dowiem. No i własnie jak Marcia pisze - magnez, no spa.

reklama
Witam sie z kawusia:tak:
Szalenstwo wozkowe czas zaczac nasze mamuski-wozeczki piékne:tak:a tolozeczko przesliczne tez chcialabym takie .......
Kasieczek,Marcia powodzonka dzisiaj ;-)
Nanncy jak sie czujesz???

Do góry