reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Cześc dziewczynki!

Ja tylko na chwile!

Basik - ty chudzinko ty jaki brzusio malusi , ale sliczniutki :) a Ty jak się czujesz? jjuż nudności i wymioty posżły w niepamięć?? powiem ci teraz że warto było tyle rzygac i się męczyć - sama zobaczysz :)

Marciu - witaj w domku już! no i gratulacje donoszonej ciąży. Przeboje miałaś ale sie udało :) Gratulacje!

Nanncy - no teraz czeka Cię dietka i insulina, ale to nie koniec świata. Lutówki u mnie tez z cukrzycą chodziły i dzieciątka zdrowiutkie. Grunt to trzymać dietkę. Ważne, że teraz bedzoesz objęta opieką diabetologa! wiec MUsi być dobrze!

dzis Madziulka miała/ma gorszy dzień, na cycolku wisi długo i jakaś niespokojna. No ale kazdy może mieć humorki! POzdrówka!

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1392840774.143685.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1392840836.576635.jpg

Pozdrawiamy ciocie :) idę poczytać Was trochę

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1392840774.143685.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392840774.143685.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 43
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1392840836.576635.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392840836.576635.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 44
Kasieczek, no jutro dzwonie do gina do szpitala, moze kaze mi przyjechac odrazu albo max jutro. A moze znow wsadzi mnie do szpitala bo ten mocz taki dziwny tez... Nie wiecie co oznaczaja moczany, metny kolor, sluz w moczu i ph 5?

A, i mam teraz lozysko II stopnia, to prawidlowo? Jak Wy mialyscie?

Annie, slodziaki z Was :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!

dzisiaj gnaty mnie nie bola po spaniu :-)

nanncy jesli chodzi o diabetologa to oczywiscie przysluguje ci na NFZ aczkolwiek pewnie dostanie sie do takiej poradni z dnia na dzien graniczy z cudem, cukier masz spory wiec tez bym obstawiala insuline ale moze akurat sama gieta z niskim ig pomorze, co do moczu to te pasma, szczawiany itd ja prawie zawsze mam wiec sie nie stresuj, ph tez masz dobre bo ja zawsze jak infekcja to nawet mialam 7, jesli chodzi o lozysko to te stopnie okreslaja stopien starzenia ja jak bylam na takim szczegolowym usg w 32 tc tez mialam II st i mam nadal wiec wydaje mi sie ze ok

annie sliczna Nela

ide jesc sniadanko milego dnia!

Nanncy - tak jak pisze Marcia to stopień dojrzałości. Ja przed porodem miałam 3. ale to różnie jest. bo i przed porodem może być 2.

Annie - no jakie śliczoty! alez Nelcia to uż duża istotka! no i nie wyprzesz sie - Mamusina jest że hej :)

Miłego laseczki!

Nanncy - mam do CIebie prosbe, napisz mi prosze co Ci w szpitalu czy też Twoj gin powiedzieli na tą reaktywna macice i jakie miałaś zalecenia, leki. Siostra moja pyta. już tydzięń w szpitalu ale moze wyjdzie we wtorek, i chciała wiedzieć by sę historia nie powtórzyła. Bede wdzieczna za info!

O rany! Powiem Wam ze nieco sie boje... Jeszcze jedna dziewczyna z Majowek miala takie twardnienia jak ja i ktg wykazalo skurcze....eh.
Mam nadzieje ze moje mimo wszystko nie sa grozne...
A juz wczoraj bylo tak fajnie. Maz wzial wolne, babci nie ma, sloneczko swieci... Psychicznie bardzo odzylam... A tu taki numer znowu!

Marcia, ale Ty cos bralas po takich wynikach moczu? Mnie pobolewaja nerki i nieraz mam wrazenie ze mam zastoj (mialam go w II trym). W nocy ciezko mi sie spi przez te nerki, czuje jak mnie ciążą.

Nowe wiesci: dzwonie do szpitala - moj gin jest na urlopie!!!!! Nogi mi sie ugiely.... Na szczescie jest dzis prywatnie wiec pojde. Gorzej z diabetologiem. Dzwonilam i nawet prywatnie chcieli mnie umawiac dopiero na 8 marca!!!!!! To jakis koszmar!!!!! Zdenerwowalam sie i teraz brzuch twardnieje. Chce mi sie ryczec bo nie wiem zupelnie gdzie dzwonic, gdzie pytac... I jeszcze mam utrudniony dostep do internetu :(

Ostatnia edycja:
reklama
Marcia gratuluje donoszonej ciazy ;) :) teraz mozesz w domku czekac spokojnie na rozwoj wydarzen :)

Karola, Basik piekne te wasze brzuszki i wogole laski jestescie :D

Annie piekna ta Twoja Nela no ale to wiadome, bo po mamusi :)

Nanncy nie denerwuj sie tak bardzo tylko poczekaj na wizyte prywatna u swojego gin to on Ci powie co i jak.

Kasiu, Avensis jak tam swieze mamuski :D

Bylam we wtorek do szczepienia z Szymusiem i wg statystyk jest za wysoki :D bo ma już 70cm, a dziewczynka dwa miesiace starsza, ktora byla przed nim mierzona miala 68cm ;) ogolnie to powoli zaczynamy probowac nowych smakow i juz marchewka tak mu zasmakowala ze dzisiaj reka sobie pomagal ja jesc :p

Załączniki

• 1392895772877.jpg
    1392895772877.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 35
  • 1392895841406.jpg
    1392895841406.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 30
Do góry