reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Karola, ja tez mialam duuuuzo wczesniej te twardnienia! A zwlaszcza po nerwach z mezem i czesto wieczorem... U mnie na dlugo twardnialo, nie chcialo puscic, kapiel tez srednio pomagala, czasem odrazu spod prysznica szlam zgieta w pół na lozko. Ale wyprobuj, to zawsze rozluznia miesnie, poloz sie na lewym boczku i wlacz tryb "luzzzz". Jak Cie niepokoi to zajrzyj do gina wczesniej. Ps. Ja dzis tez mam twardnienie po rozmowie z mama, eh ,:/

Emalia, "slepy murzyn", dobre heh. Wspolczuje mdlosci... Te wieczorne to widze ostatnio czesciej spotykane niz poranne...

W wiadomosciach mowili ze robia kontrole we wszystkich oddzialach gin-polozniczych, ciekawe....:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Avensis - ale maluszek juz urósł :) czas się rozpakowywać ;)

Emalka - hop hop a jak u Ciebie??

Nanncy - kurde pokaźna liczke tabsów bierzesz!
a ta kontrola to po tej tragedii w wocławku co bliźniaki kobieta straciła! podobnow tym szpitalu toczy sie 37 spraw o błedy lekarskie masakra jakaś i w związku z tym wszytskie oddziały gin-poł mają kontrolowac, ale czy to im sie uda... no ja wątpie, chca jakoś wyjśc z twarza!

Niech kontroluja akurat na nasze rozpakowanie wszyscy beda na bacznosc bo wiadomo kontrola ma byc to ma byc wszystko cacy....

emalka odezwij sie kochanie .....

a ja napilam sie coli i mam giegunke cola mi nie sluzy a o tym zapomnialam bo juz tak dawno jej nie pilam.....

Niech sprawdzaja, niech sie boja...Jak lezalam w szpitalu teraz, dziewczyna w dniu wypisu nie miala juz porannego ktg a wychodzila ok 13-14ej. Poprosila o badanie i polozna zrobila mowiac: jak Pani prosi o ktg to zrobie, zeby potem nie bylo w telewizji ze Pani prosila a ja nie chcialam badania wykonac...:eek:

Kasieczek, a to Wy nie bierzecie tyle??? No u mnie tarczyca, to wiadomo, lutka na podtrzymanie - normalka, no i te twardnienia - to mam na stale nospe z magnezem i anemia sie przyplatala wiec zelazo .... Pewnie dojdzie cos jeszcze bo bede gadac z ginem o moich niedoborach.

Ostatnia edycja:
Nanncy - no ja biore na tarczyce letrox , i lanzul na kwasy w zoładku co by mi sie treśc nie wracała i zgagi nie było, a tak to witaminki i zurawit. okazyjnie magnez. nospe wzięłam jedna na całą ciąże póki co.

Marcia - ja dzis kupiłam sobie mirinde, i tak kupiłam bo sie na nią napialiłam i tak sobie stoi od tego kupna i tylo ;P a dzis miałam ochote na kanapki z cebulą, zafundowałam sobie z rana i z wieczora no i teraz pokutuje a jakby mogło byc inaczej!

Dziewczyny, a bierzecie wiesiołek? Bo ja już od dłuższego czasu, a od 2 tygodni biorę 3x2 tabletki dziennie.
Kasia--> pijesz tę herbatę z liści malin?

Avensis - ja herbatke od jutra pić bede, dziś kończe 37tc, czyli teoretycznie ciaza donoszona :) niech sie dzieje!! wiesiołka nigdy nie brałam!

Aha, pisałam do Emalki bo sie trosze stresowałam jak nic nie pisała. Fasolinka ma 6mm i serduszko bijące jak dzwon :) GRATULUJE!!

Super wieści od Emalii:-D:-D:-D

Ja pytałam wczoraj moją gin o tę herbatę z liści malin, ale powiedziała, że ona poleca bardziej wiesiołka niż tę herbatę, no i zostanę przy tym wiesiołku. Poza tym czytałam na necie o wiesiołku i niby to faktycznie pomaga, a przynajmniej mocno w to wierzę.

Avensis - a wiesiołek ma te same właściowości co herbatka..?? mi połozna herbatke kazała pić, i korzystać z ostatnich dni, chodzic do kina i bzykania nie odmawiac ;) jej rady :)

reklama
Czesc kobietki!

emalia gratuluje kochana :-)

kasia gratuluje konca 37 tc ja dzisiaj koncze 34 tc:-)

ja jeszcze mam czas na picie roznych specyfikow, wiesiolek to ja pilam jak byly staranka na leprzy sluz ale fakt trzeba bylo go pic do owulki i potem odstawic bo wzmagalo kurcze macicy jak dobrze pamietam.....

kurde myslalam ze skoro moja szyjka ma sie dobrze to se dzisiaj posprzatam a tak mnie spojenie nawala ze ledwie chodze :-(

Do góry