reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Karola, ja tez mialam duuuuzo wczesniej te twardnienia! A zwlaszcza po nerwach z mezem i czesto wieczorem... U mnie na dlugo twardnialo, nie chcialo puscic, kapiel tez srednio pomagala, czasem odrazu spod prysznica szlam zgieta w pół na lozko. Ale wyprobuj, to zawsze rozluznia miesnie, poloz sie na lewym boczku i wlacz tryb "luzzzz". Jak Cie niepokoi to zajrzyj do gina wczesniej. Ps. Ja dzis tez mam twardnienie po rozmowie z mama, eh ,:/

Emalia, "slepy murzyn", dobre heh. Wspolczuje mdlosci... Te wieczorne to widze ostatnio czesciej spotykane niz poranne...

W wiadomosciach mowili ze robia kontrole we wszystkich oddzialach gin-polozniczych, ciekawe....:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Avensis - ale maluszek juz urósł :) czas się rozpakowywać ;)

Emalka - hop hop a jak u Ciebie??

Nanncy - kurde pokaźna liczke tabsów bierzesz!
a ta kontrola to po tej tragedii w wocławku co bliźniaki kobieta straciła! podobnow tym szpitalu toczy sie 37 spraw o błedy lekarskie masakra jakaś i w związku z tym wszytskie oddziały gin-poł mają kontrolowac, ale czy to im sie uda... no ja wątpie, chca jakoś wyjśc z twarza!

Niech kontroluja akurat na nasze rozpakowanie wszyscy beda na bacznosc bo wiadomo kontrola ma byc to ma byc wszystko cacy....

emalka odezwij sie kochanie .....

a ja napilam sie coli i mam giegunke cola mi nie sluzy a o tym zapomnialam bo juz tak dawno jej nie pilam.....

Niech sprawdzaja, niech sie boja...Jak lezalam w szpitalu teraz, dziewczyna w dniu wypisu nie miala juz porannego ktg a wychodzila ok 13-14ej. Poprosila o badanie i polozna zrobila mowiac: jak Pani prosi o ktg to zrobie, zeby potem nie bylo w telewizji ze Pani prosila a ja nie chcialam badania wykonac...:eek:

Kasieczek, a to Wy nie bierzecie tyle??? No u mnie tarczyca, to wiadomo, lutka na podtrzymanie - normalka, no i te twardnienia - to mam na stale nospe z magnezem i anemia sie przyplatala wiec zelazo .... Pewnie dojdzie cos jeszcze bo bede gadac z ginem o moich niedoborach.

Ostatnia edycja:
Nanncy - no ja biore na tarczyce letrox , i lanzul na kwasy w zoładku co by mi sie treśc nie wracała i zgagi nie było, a tak to witaminki i zurawit. okazyjnie magnez. nospe wzięłam jedna na całą ciąże póki co.

Marcia - ja dzis kupiłam sobie mirinde, i tak kupiłam bo sie na nią napialiłam i tak sobie stoi od tego kupna i tylo ;P a dzis miałam ochote na kanapki z cebulą, zafundowałam sobie z rana i z wieczora no i teraz pokutuje a jakby mogło byc inaczej!

Dziewczyny, a bierzecie wiesiołek? Bo ja już od dłuższego czasu, a od 2 tygodni biorę 3x2 tabletki dziennie.
Kasia--> pijesz tę herbatę z liści malin?

Avensis - ja herbatke od jutra pić bede, dziś kończe 37tc, czyli teoretycznie ciaza donoszona :) niech sie dzieje!! wiesiołka nigdy nie brałam!

Aha, pisałam do Emalki bo sie trosze stresowałam jak nic nie pisała. Fasolinka ma 6mm i serduszko bijące jak dzwon :) GRATULUJE!!

Super wieści od Emalii:-D:-D:-D

Ja pytałam wczoraj moją gin o tę herbatę z liści malin, ale powiedziała, że ona poleca bardziej wiesiołka niż tę herbatę, no i zostanę przy tym wiesiołku. Poza tym czytałam na necie o wiesiołku i niby to faktycznie pomaga, a przynajmniej mocno w to wierzę.

Avensis - a wiesiołek ma te same właściowości co herbatka..?? mi połozna herbatke kazała pić, i korzystać z ostatnich dni, chodzic do kina i bzykania nie odmawiac ;) jej rady :)

reklama
Czesc kobietki!

emalia gratuluje kochana :-)

kasia gratuluje konca 37 tc ja dzisiaj koncze 34 tc:-)

ja jeszcze mam czas na picie roznych specyfikow, wiesiolek to ja pilam jak byly staranka na leprzy sluz ale fakt trzeba bylo go pic do owulki i potem odstawic bo wzmagalo kurcze macicy jak dobrze pamietam.....

kurde myslalam ze skoro moja szyjka ma sie dobrze to se dzisiaj posprzatam a tak mnie spojenie nawala ze ledwie chodze :-(

Do góry