reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzien dobry!

karola ja tez mialam wczesniej i wtedy ginka mi zwiekszyla magnezin 200 do 3x2 tab, donrym spospbem na sprawdzenie czy to cos zlego czy poprostu trening macicy jest wziecie cieplej ale nie goracej kompieli powinno pomoc u mnie na marcowkach jak zaczyna ktoras panikowac ze boli brzuch to mowimy zeby zrobila test wody, pezynosi ulge ..

a ja sie obudzilam i pewnie juz po spaniu....trzymajcie kciuki zeby moja szyjka sie nie pogorszyla ide do ginki chyba na 12

reklama
karola--> ja nie pomogę Ci, bo dopiero od kilku dni czuję twardnienie, ale u mnie, to już normalne. Zresztą, ja cały czas biorę Magne B6 Max, ale to też ze względu na serducho.

Ja dziś na wizytę na 12.15. Jestem ciekawa co się "tam" dzieje. Dziś mi się śniło, że czop śluzowy mi odszedł:szok:

Miłego dnia Wam życzę :-)

Hejka laseczki.

Tak czytam co Was i dochodzi do mnie ,że ja to dopiero począteczek a wy sie będziecie już rozpakowywać :)

U mnie w miare ok, tylko daja mi popalić mdłości i to najbardziej wieczorem.

Mam już stresik przed wizytą a to jeszcze cały dzień przede mną ( na 19:15).
Prosze o kciuki , bo boje sie ,że ten ślepy murzyn znowu nic nie zobaczy a chce żeby mąż wszedł .

Miłego dzionka laseczki moje :*****************

Jestem po wizycie....szyjka sie cofnela i jest ok zamknieta wiec odetchnelam, zastrzyki mam brac raz w tygodniu kazala mi odstawic magnez i brac go doraznie, pobrala GBS za trzy dni wyniki, poza tym zrobila mi czystosc pochwy i jak na dwa tygodnie brania antybiotyku to ok troche malo paleczek ale to se uzupelnie provagiem. Badanie moczu wyszlo super nie mam bakterii ani leukocytow, ph mi spadlo bo przy tej infekcji bylo wysokie i tyle. Jak GBS bedzie ujemny to mam byc na wizycie za 3 tyg i wtedy ktg zaczyna mi robic a jak bedzie dodatni to za tydzien po kolejny antybiotyk. I chyba mi sie macica obnizyla bo ostatnio byla wysokosc 4P czyli chyba 4 palce nad pepkiem a dzisiaj wpisala 3P wprawdzie nic nie mowila ale pewnie dlatego ciagle biegam siusiu bo przeciez infekcji nie mam , posluchalam serduszka i tyle :-)

emalia, avensis kciuki za wasze wizyty&&&&&&&

Jak zapytalam od kiedy bedziemy robic ktg to powiedziala ze od 37 tc ze teraz sie odchodzi od tego ktg jak dziecko sie rusza prawidlowo ale ona woli zrobic bo wtedy ma wszystko czarno na bialym czy sa skurcze czy nie itd wiec spoko, wogle mnie pochwalila ze jestem bardzo uswiadomiona pacjentka :-)

Ja też już jestem po wizycie. Szyjka nadal długa, twarda i zamknięta, czyli Młodej się nie spieszy. Waży 3270 g i wszystko jest w porządku. Za tydzień kolejna wizyta i w następny piątek pierwsze ktg. Zobaczymy co tam wyjdzie;-)

reklama
Do góry