reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

aventura ja też powinnam dostać @ jakoś za 2 tygodnie (wtedy po raz pierwszy by przyszła w terminie). Jak coś to będziemy testować razem???? :)[/QUOTE]

karola--> chętnie zatestuję z Tobą... o ile, oczywiście, @ nie przyjdzie:-) U mnie planowo powinna być 30 grudnia. To umawiamy się na sylwestrowe, czy noworoczne testowanie? :)

reklama
o kurka, ja najwcześniej mogę 27 testować (termin spodziewanej @) i nie wiem czy nerwowo wytrzymam do sylwestra, hehe

no ale postaram się, albo zastestuję 27 a jak nic nie wyjdzie to potem w Sylwestra no i dotąd aż @ nie przyjdzie.

witaj niusiao rozgość się :) napisz coś więcej o sobie.

Witam nową staraczkę,

No ja w końcu dotarłam do domu, po drodze jeszcze wstąpiliśmy do galerii. Chciałam kupić jakiś naszyjnik do sukienki i czarna kopertówkę. Udało się :tak: No i w końcu kupiłam coś mamie pod choinkę, zdecydowałam się na perfumy chyba każda kobieta lubi? Ale powiem szczerze nogi mi już wchodzą do tyłka:eek:

:-D witam nową staraczkę. Kuchnia ukończona w 90% :tak: jeszcze trochę bo przez nią w domu taki nieład. Jutro jadę osobiście zawieść L4 do UP. Ciekawe czego się dowiem. Czas się zmierzyć z koczkodanami :-D sytuacja jest już męcząca - zobaczymy czego chcą, jak będą mruczeli tylko o L4 to niech spadają - gorzej jak będą chcieli zerwać umowę ( niby mogę chorować 90 dni ) ale czasami mogą przerwać z powodu usprawiedliwionej nieobecności i bla bla, jak tak będą chcieli to niech spadają i niech ich więcej nie widzę. Czas przerwać te błędne koło.

Ostatnia edycja:
Witam nowa starczke:-D

a u mnie snieg, snieg i jeszcze raz snieg, zamiast silowni lopata i pojechali. Najgorzej ze nie ma juz gdzie zgarniac sniegu. Dzieci maja elegancka zjezdzalnie usypana, codziennie przychodza jak balwany z podworka.
Ide zara spac wiec dobranoc

Witajcie wieczronie dziewuchy :)

Ja po wykładach 3 godzinnych ( na których również szydełkowałam ;p) no i po fitnessie!
Teraz nadrabiam rozmówki!
POwiem wam, że w każdym zakdłądzie z urzędnikami załatwić coś na spokojnie graniczy z cudem!
Marcia - super , że jesteś zadowolona po wizycie! trzymam kciuki!!!!!
Annie - jesteś kolena z czadsowymi teściami! NIe ma to tamto! Ale jak powtarzałam, rodziny się nie wybiera...
Butterfly - głowa do góry! Musi być dobrze :) A na jutrzejsze spotkanie w UP radzę mieś wydrukowane akty prawne - by nie mieli o co się pluć! A co!
Karola - trzymam kciuki! kolejna dobra wiadomośc dzisiejszego dnia.
Aventura - również trzymam kciukasy! :)
Nisiao- witaj :) tu się liczy pozytyuwne nastawienie ;) powodzonka!
Pam - to co to za pierniki ?? ja w 1,5 h się uwinęlam! a zdobienie w inny dzień!
Trzymajcie się dziewuszki!

reklama
Witajcie wtorkowo ;-)
Witam nową staraczkę,

emalka ty nie smutaj mowie ci jeszcze razem bedziemy z brzucham chodzic!!! A kiedy masz miec @?

o kurka, ja najwcześniej mogę 27 testować (termin spodziewanej @) i nie wiem czy nerwowo wytrzymam do sylwestra, hehe

no ale postaram się, albo zastestuję 27 a jak nic nie wyjdzie to potem w Sylwestra no i dotąd aż @ nie przyjdzie.

witaj niusiao rozgość się :) napisz coś więcej o sobie.
Ja chetnie zatestuje razem z toba o ile @ nie przyjdzie:tak:
Uciekam do pracy milego dnia!!!

Ostatnia edycja:
Do góry