reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Dziewczyny, byłam u Gina i mam się położyć do szpitala na kilka dni (ok 3 dni), żeby sprawdzić jak się wody mają. Właśnie się pakuję i zaraz jadę. Jak coś to piszcie na FB do mnie. Trzymajcie kciuki.

A co tu taka cisza???? Noe wiem czy nanncy do was tez pisze na fb ale jesli nie to polozyli ja i bedzie w szpitalu do pn wt , wod jest malo ale sprawdzili i nie wyciekaja wiec podejrzewaja ze moze to z odwodnienia organizmu, ma pic 4 l plynow i w pn beda sprawdzac czy ilosc wod wzrosl...

ja dzisiaj spedzilam dzien w galerii skorzystalam z roznych rabatow i kupilam sobie torebke z 30% rabatem, sukienke z h&m za 40 zl ciazawa oczywiscie i dla Pati fajne ciuchy takze dzionek byl udany

MArcia - dzięki za info od Nanncy, kurde chyba sama zaczne pic wiecej. bo ja tak malutko nawadniam organizm! Kurde też musze się wybrać na galerie.. mówisz ze w h&m sa promo? ja musze ciażowe spodnie kupić.

Hejka. Jeżeli jeszcze kogoś obchodzi co u mnie to pisze tak pokrótce :) Byłam wczoraj na wizycie u mojego gina. Nie dowierza ,że kolejna biochemiczna ( w niedziele beta dodatnia, w środe już poniżej 0,1 ). Zabrał mi wszystkie wyniki i powiedział ,że musi to skonsultować , bo "już nie wiem co z panią robić" . He he. Ale mu się przypadek trafił. Chyba trzeba będzie pomyśleć o klinice. Polecacie jakąś lub kogoś we Wrocku?

Nanncy- jestem Z Tobą. Informuj nas jak się czujesz :*

Przepraszam ,że nie odpisuje ale czekam na @ i jestem całkowicie rozbita. Już 2 dzień boli mnie głowa z tego wszystkiego :(

Ściskam Was wszystkie :*

Emalia oczywiscie ze nas interesuje co u ciebie :tak: ja osobiscie nie pytam sie w prost co u ciebie bo wiem ze jest ci na pewno ciezko i nie zawsze w takich sytuacjach ma sie ochote na rozmowy chocby nasze wirtualne ale mysle co u ciebie...Moze ten twoj gin skonsultuje sie z kims madrzejszym od siebie i znajda jakis powod. Trzymam kciuki zeby w koncu ktos sie polapal co u ciebie nie gra.

kasia ja ci powiem ze ja juz na poczatku gdzies czytalam o tych wodach i staram sie pic ile wlezie wlasnie ze wzgledu na wody plodowe i nerki, a co do promocji to bylo sporo spodni jak na ciebie bo ty szczuplutka i po 30 zl sukienke kupilam za 40 zl i byla przeceniona z 79,99 :-) mam nadzieje ze to nie tylko u mnie w h&m takie promocje...

Emalko - fajnie że sie odezwałaś!! ja myśle co tam u Ciebie, ale nawet nie pytam, wiedząc iż chciałas sobie wolne od forum zrobić, co może i jest dobre, wiec wytrwale czekałam aż dasz nam znac o sobie! No ale jak z tą kliniką? bo jak kiedyś o to pytałam to mówiłaś ze nie chcą Cie wziąc bo masz juz dzieci!??

Marcia - no to chyba na tygodniu się wybiore!! I ide pić w takim razie!!

Mój chłopina jutro na śląsk jedzie autko oglądac, oby mu spasowała i oby kupił, bo mam stresa ze na święta nie będziemy mieli czym pojechać. Prosze trzymac kciuki!!

reklama
Nanncy trzymam kciuki za szybki powrót do domku :) Odpoczywaj i nawadniaj się ;)

Marcia pokaż się w nowej sukience :))

Kasia trzymam kciuki za autko :)

Emalia za Ciebie tez caly czas trzymam mocne kciuki, żebyś w końcu znalazła lekarza co będzie wiedział o co chodzi...

Annie jak tam dziewczyny u Was?

A mnie jakieś przeziębienie dopadło:/ masakra, nie dość że człowiek teraz praktycznie z domu nie wychodzi to jeszcze jakieś wirusy atakują.... Łapneło mnie gardło w poniedziałek i tak się do tej pory morduję na różne sposoby i nic, zamiast być lepiej to jeszcze katar mnie chwycił, dzieci nie zaraziłam i mam nadzieję że nie zarażę, grrr

Do góry