reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
No basik sie dawno nie odzywala ...nanncy tez nic nie pisala do mnie bo to weekend w szpitalu tez nic nie robia maja sprawdzac w pn czy wody sie uzupelnily. Trzymamy kciuki dziewczyny&&&&

Czesc kobietki a co tu taka cisza?
Melduje ze nanncy sie odezwala, picie duzych ilosci przynioslo spodziewany efekt i wody wzrosly i teraz sa w normie:-) jutro wychodzi do domku.

u mnie bez wiekszych zmian maly troche wiecej sie rusza dzisiaj to ja juz jestem szczesliwa :-)

Marcia - własnie weszłam i miałam pytać o Nanncy - super że już wszytsko w normie! No i fajnie że Krystianek uszczęśliwia mamuske :)

U mnie wiązanie butów przysparza konkretnych problemów!
dziś przynajmniej długi spacer zaliczyłam, bo już 2 dni nie wychodziłam! Jakoś mnei wena świąteczna opuściła i nie chce mi sie stroic domku, zwłaszcza ze pod koniec tego tyg jedziemy w rodzinne strony by auto zarejestrowac i wracamy tylko na poniedziałek na moją wizyte, i z powrotem na święta do rodziny!

Za to ja dzisiaj bylam na badaniu progesteronu i wlasnie dzwonilam do labu i znowu spadl do 57,80 a ostatnio byl cos 94:angry: Szybciej moglby ten czas plynac zeby juz bylo grubo po 30 tc ....

W sobote, ale do poki nic sie nie dzieje tzn nie ma krwawienia to nie panikuje bo on mi spada i rosnie. Tak jak wtedy co tak spadl do 14 a nastepnego dnia bylo 40 wiec poki mam zastrzyki i cisza w majtkach to no panic

Kasia na to wyglada oby szybciej marzec...... Plus tego taki ze jutro musze isc do ginki po kolejna recepte na zastrzyki to zapytam o ruchy malego kiedy mam panikowac a kiedy podejsc do tego na spokojnie

reklama
Dzien dobry!

co tu taka cisza.....ja dzisiaj mam bardzo intensywny dzien...z rana pojechalam z Pati do ortopedy bo w niedziele sasiad skoczyl jej na palec kciuk prawej reki i caly czas ja bolalo i w efekcie ma zalozona szyne z gipsem, potem bylam u ginki i powiedziala ze powinnam czuc min 10 ruchow przez caly dzien wiec spoko. Ze zlych wiadomosci to takie ze wypisala mi czysty progesteron w zastrzykach ktory nie jest dostepny w polsce i musze jakos sprobowac go sciagnac z cieszyna czeskiego i nie wiem jak to mam zrobic, narazie wyslalam maila do nich i zobaczymy. Nie mam nikogo kto mieszka blisko albo jedzie w tamte rejony a poki co mam brac pregnyl. O i tyle u mnie.
nanncy jako tam wypuscili cie ?

Do góry