reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

annie ale sie usmialam:-D:-D:-Ddziekuje
Kasieczek ja zwszlam rano na dol zrobilam testa a maz spal na gorze w sypialni,postanowilam wyslac mu smsa o tresci ,,jestesmy w ciazy,, i dodalam dzisiejsze zdjecie testa... i po chwili slysze jak zapier.....dziela z góry malo sie na schodach nie zabil:-Dogolnie radosc przeplata sie z niepokojem ,czy wszystko bedzie dobrze.
Marcia ale babsztyl z tej ginekolozki!!! nie masz zadnej znajomej ktora ma jakiegos ginekologa w rodzinie albo polozna??? moze warto podjechac na ginekologie albo do jakiegokolwiek prywatnego gabinetu ginekologicznego???po co masz sie niepotrzebnie denerwowac...taka maja sugestia.

reklama
Basik problem w tym ze nikt ze spotkanych przeze mnie ginekologow nie uznaje badania progesteronu w ciazy wiec nie mam co jechac bo mnie wysmieja....wydaje mi sie ze nic sie nie dzieje. Sama juz nie wiem czy mam sie na nia wkurzac czy jej dziekowac za takie " komtrowersyjne " podejscie bo z jednej strony nie wiem czy bym nie poronila bez brania lutki od poczatku ciazy a z drugiej ciazy wyrobila we mnie taki strach i panike przez ten nacisk na progesteron i te badania od poczatku ciazy dostarczyly mi nielada stresu bo najpierw na poczatku ciazy mialam krwawienie i wtedy progesteron spadl ki do 12 a potem to rosl to spadal ale nigdy tak i juz bylam spokojna o ten progesteron bo ostatni byl 75 przed ostatni 72 wiec sukcesywnie rosl i myslalam ze juz ok a tu niespodzianka

Marciu zrob jak uwazasz,napewno wszystko jest w porzadku:tak:.Dzwon dzis do tej swojej pani gnekolog.
uciekam do pracy...
odezwe sie poznym wieczorem

Marciu - obawiam sie ze obecnie ten progesteron wprowadził Cię w mega stres i nic wiecej.Tak jak mówisz, nikt tego nie bada, pytałam moich dziewczyn i mówiły ze nawet by nie wpadły na to by badać progesteron teraz, co innego na początku! Kochana będzie dobrze, skup sie na sobie i na Małym - daje mamie znac o sobie wiec jest i będzie dobrze!!

BAsiu - teraz to obawy beda na każdym kroku!! NO to nudnych tych ciązowych miesięcy :)

Annie - obiecany brzuchol.

Stan na dzień dzisiejszy. 28tc, obw 95, +7kg.

20131123_130557-1.jpg :):) Domek Ancymusi :)

Załączniki

• 20131123_130557-1.jpg
    20131123_130557-1.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Dzien dobry!

kasia ale masz cudny brzusio i jak urosl od ostatniego zdjecia super...

w czoraj w koncu o 22:30 odezwala sie ginka mam na wszelki wypadek przyjac zastrzyk i powtorzyc wynik w sumie to go powtorzylam wczoraj wiec poczekam na wynik do wtorku. Nie napisala mi nic wiecej bo jest na wyjezdzie chyba za granica wiec napisala zebym wpadla w pn. Troche sie od wczoraj uspokoilam bo mam na marcowkach dziewczyne ktora tez jest u naprotechnolozki i tez sie buja z progesteronem i napisala mi ze w 16 tc robila i wyszedl jej 1,3 ng/ml wiec prawie zerowy i jej ginka powiedziala ze skoro dziecko bylo niedawno badane i z lozyskiem wszystko ok to jest to praktycznie niemozliwe zeby byl taki wynik i jak powtorzyla to wyszedl prawie w normie wiec to mnie bardzo na duchu podnioslo.

jak tam nasze poczatkujace ciezaroweczki sie maja?

No widzisz Marciu - ciesze sie ze jesteś już spokojniejsza! :) Kompletujesz już wyprawkę??? bo ja siedze i szukam na necie po sklepach rzeczy, ale jeszcze nie zamawiam! Ciuszki bede mieć jak pojade na świeta! całą sterte mała , podobnie jak chrześnica nie zdąrzy pewnie wszytskiego założyć tyle tego jest. A dziś mi się sniło jak się bawiłam z Synkiem moim :p hahah !

Kasia mam troche ubranek kupionych i komode do pokoju malego i wszystko...tez patrze ale jeszcze nie kupuje...

zamowilam prezentacje thermomixa bo tak mi sie podoba te urzadzemie ze chyba se kupie w prezencie rocznicowym bo my jutro mamy rocznice slubu....13 lat:szok:

witam sie i ja z rana
Marcia dobrze ze juz sie uspokoilas,a kiedy masz isc na ten zastrzyk??przypomnij mi kiedy odbierasz wynik progesteronu? oooo to jutro szykuje sie wielka impreza:)))
Kasieczek piekny masz brzusio:tak::tak::tak:

Basia czekam az moja bratowa wstanie to da mi zastrzyk bo to w tylek wiec przyjmuje je w domu. Progesteron odbiore we wtorek jutro nie bedzie sensu robic bo jak dzisiaj dostane zastrzyk to trzeba min dwa dni odczekac.

nie mam sily na wielkie swietowanie moj maz nie nalezy do romantykow, pewnie jak nie przypomne to nawet zyczen nie zlozy....

reklama
Do góry