reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Basik - ogromne gratulacje! no widzisz, niepotrzebnie się denerwowałaś że znów się nie uda! :-D
Kasia - ładne gniazdko dla małej Ancymonki :tak:
Annie - śliczna mała :tak:

Marcia - i jak wyniki? / przepraszam nie doczytałam wszystkiego bo wleciałam na forum jak dzik ;-)

Dzien dobry!

Asia ja dopiero progesteron jutro odbiore bo dzisiaj nie ma sensu robic bo dostalam pregnyl a on falszuje wyniki, ale dzieki ze pytasz :-)

trzymac kciuki za glukoze zeby wyszla dobra....

budze zaraz meza rocznicowym buziakiem i zaczynam sie szykowac
odezwe sie pozniej czekajac na glukoze

Glukoza wypita, poszlo calkiem niezle , wypilam na jednym bezdechu i od razu po wypiciu oddychalam przez buzie zeby nie czuc tego smaku i zaskakujaco dobrze mi poszlo. Siedze teraz w samochodzie i czekam. Gdybym siedziala w poczekalni pewnie by mnie zemdlilo wole siedziec w zimnie

Godzinka za mna i chyba bedzie ok bo zrobilam se glukometrem to po godzinie 158 wczesniej jak robilam to po godzinie mialam sporo wiecej chyba ze bedzie dalej rosnac zamiast spadac
Ja to wogle gdzies czytalam ze liteina reguluje poziom cukru to moze temu jakos moj organizm sobie radzi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny!

jak tam Nowe Zaciążone (Basik, Karola) się dziś czują? :happy:

Marcia, przede wszystkim Wszystkiego najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu :-). Czytałam o Twoich stresach z progesteronem. Trzymam kciuki za wyniki !!!

Pozdrowionka dla wszystkich !!!

Do góry