reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marta nie denerwoj sie Kochana napewno jest wszystko w porzadku,niepotrzebnie sie denerwujesz.Moze w 24 tygodniu ciazy progesteron nie jest juz tak wyski jak w pierwszym trymestrze????

reklama
Marciu - nie wpędzam się nie wpędzam.. Ale i ty kochana się uspokój. A hormony ciążowe u mni poleciały co można zaobserwowac po włosach i połamanych wszytskich paznokciach, a do tej pory były nie do zdarcia! Ale jak pisałam, ja sie trzymam tego ze mała się rusza, wręcz masakruje mame od środka wiec musi być oki!

Witajcie dziewczyny. Codziennie czytam co u Was ale co usiądę zeby napisać to zawsze cos. My póki co sie docieramy i nawet niezle nam to wychodzi. Nie spodziewałam sie ze ja taki śpioch bede w stanie funkcjonować spiąć 5-6 godzin na dobę ale widocznie mamuśki tak maja :)

marciu napewno to jakid błąd tylko niepotrzebnie Cię stresuje.
butterfly no z waga widzę szalejesz i oby tak dalej ;)
Karola to cudowne usłyszeć serduszko malucha i życzę ci samych szczęśliwych chwil przez te 9 miesięcy :)
Basik nawet nie wiesz jak sie cieszę bo bardzo ci kibicowalam. Czekamy na jutrzejszy test.
Ashlee jak wam sie życie toczy w czworeczke?
Marka hop hop odezwij sie do nas.
avensis juz bliżej niz dalej :) imiona wybrane?
Emalko daj znać proszę co u Ciebie...
Kasia poka brzuchola :)

A tu moja córcia mówi Wam dobranoc ImageUploadedByForum BabyBoom1385157814.432992.jpg i przesyła uśmieszki dla ciotek ImageUploadedByForum BabyBoom1385157847.697233.jpg

Aha i miałam Was zapytać co sądzicie o pomyśle zamkniętej grupy na FB dla nas? Powiem szczerze ze częściej tam jestem niz na BB. Mamy grupę mamusiek listopadowych w ktorej piszemy tylko dla siebie i nikt nas nie czyta. Pomyślałam ze moze chcialybyscie taka grupę grudniowek ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1385157814.432992.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1385157814.432992.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 31
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1385157847.697233.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1385157847.697233.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 32
Basik super super super ;):) ale się cieszę! JUPIIIII!! no to teraz to już wielkie
G R A T U L A C J E!!!!
gratulacje.jpg

Annie - zapomniałam :p wstawie dziś. JA FB nie mam, ale o wątku zamkniętym dla nas myślałam :)

MArciu - jakies info od Ginki???

Załączniki

• gratulacje.jpg
    gratulacje.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Basik gartulacje!!!!!!!:-D

Annie sliczne malenstwo,

ginka sie nie odezwala:no: Dla swietego spokoju pojechalam zrobic mocz zeby sprawdzic czy nie ma bialka, progesteron tez zrobilam ale bedzie dopiero we wtorek. Troche wczoraj poczytalam ze strony naprotechnologii ze poziom progesteronu jest nawet 6-7 krotnie wiekszy w lozysku i w krwi dziecka niz w krwi matki i caly czad biore te spore dawki progesteronu wiec moze nic sie nie stanie...

Do góry