reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Kasieczek witaj! chyba kazda z nas u ktorej zdiagnozowano pcos ,,zaliczyla,,mase pseudo lekarzy specjalistow,eh:wściekła/y:
Lorelain..u mnie tak jest juz chyba z tymi testami...poczekam do 30dc i zatestuje chyba ze wczesniej wredota zawita!!!!

reklama
kasiaczek witaj w naszych skromnych progach i czuj sie jak u siebie. Im nas wiecej tym razniej i kazde donosy zwiazane ze starankami powoduja ze jestesmy wzbogacone o swoje i innych doświadczenia. trzymam kciukasy i powodzenia:-D

Czesc dziewczyny

Anulka wizyta super widze trzymam kciuki :)

kasieczek witaj... dluga droge przebylas :)

a mnie dzis muli... od tygodnia mnie muli.... jesli nie zjem co 3h to muli mnie strasznie.... podbrzuche mnie nawala od kilku dni pierwszy raz taki bol pojawil sie w czasie przytulanek wiec jestem pewna ze to moja szyjka... tylko czemu ? do lekarza dopiero jutro moge isc po skierowanie na badanie (mialam miec tydzien temu ale nie moglam bo egzamin wypadl) wiec moze cos znajdzie....

hej dziewczynki :) ja dzisiaj jakos przebiegalam ten dzien oczywiscie ciagle mi po glowie chodzi czy byl celny strzal czy nie no ale dopiero@@@ ma przyjsc kolo 16 grudnia takze jeszcze troszke niepewnosci:)
Anulka super ze takei wiadomosci od endo:)
kasiaczek witamy witamy:)

u mnie wogole jest masakra z cyklami bo sa rozne 36, 30 :/ a nawet anty nie moge brac bo mam dziurke w serduchu i lekarz nawet mi tego nie przepisze na uregulowanie , wiec w razie czego chyba tylko luteina no ale zobaczymy jak to bedzie ja od CC mialam 3 @@@ wiec teraz czekam czy bedzie 4 czy tez nie:)

Czesc dziewczynki.
Witam nowe staraczki i trzymam kciuki za te ktore dostały zielone światło na przytulanka.
Ja dzisiaj cierpie ba mega ból głowy. Wyszłam dzis z domu o 8.30 a wróciłam o 19:confused:. Jestem strasznie zmęczona. Jeszcze zrobiłam przed chwilka muffiny bo mąż uwielbia i codziennie je sobie do pracy bierze na przekaske:)
Test owu wyszedł mi znów ujemny. Ciekawe czy wogóle będę miała szansę w grudniu się postarać... Narazie nie tracę nadziei.

gosheek nie martw sie przy nieregularnych cyklach owu moze wystapic pozniej, moja kumpelka ktora ma dzis juz prawie 7 miesieczna corcie, zaszla w ciaZE w trakcie @@@ oblesne troche no ale wlasnie byla pewna ze przy @@@ nie zajdzie i klops zaszla chociaz nie chciala tak naprawde:) takze musiala jej sie kolosalnie przesunac :) hihi no ale ja pamietam dzis nawet jej mine ... kaska jak to mozliwe my tylko w @@@ a tak to gumeczki a jednak z nami babami nigdy ni nie wiadomo:)

Dzięki wielkie za miłe przyjęcie :)
Dla pocieszenia - znam wiele przypadków z otoczenia - gdzie starały się pary kilka lat i jak odpuściły sobie to od razu zafasolkowały :) Nie można się negatywnie nakręcać - tylko "luzik" jak już pisałam!
Wiem, że powiecie - łatwo Ci mówić - wiem.. sama też czasem się nakręcam - ale mój do pionu mnie przywołuje i nie pozwala się zamartwiać!
Grunt to próbować, nie poddawać się i pozytywnie myśleć ! :) tego wam życzę!

Wstawac Dziewczyny!!!!!
moze Sw.Mikolaj prezenty zostawil.....?
do mnie nie trafil:no:,hm....moze troszke niegrzeczna bylam:-D

Basik postaw jakiś drogowskaz przed domkiem typu: Mikołaju tu jestem:) jak byłam mała tak pisałam na szybie :-) może jeszcze trafi :):) U mnie ani śladu po saniach czy jakimkolwiek prezencie! może dlatego ze nie zostawiłam ciasteczek i szklanki mleka na parapecie :-D

reklama
Do góry