marka1307
mama aniołka Michałka
ahh, masakra wyszly jakies infekcje , bakteri nie ma i mam w piatek przyjsc po wynik jakie to infekcje i czym je leczyc no in 48 zl musze doplacic, dziewczyny ja naprawde apeluje do was jezeli macie mozliwosc zrobcie sobie wymaz z kanalu szyjki macic, ja nie mam zadnych objawow zeby cos nie tak bylo , trzech lekarzy patrzylo z wziernikiem i nic nie widzieli , to poprostu siedzi sobie i nie daje zadnych objawow bez antybiotyku napewno sie nie obejdzie, gin specjalnie w piatek odtworzy gabinet zeby mnie przyjac (bo on w piatki nie pzryjmuje) naprawde nie ma zartow , kuzwa ja bym w zyciu nie powiedziala ze jest tam jakas infekcja :/
nanncy , kuzwa moze ty poszukaj jakiegos dobrego ginekologa ktory porzadnie sie toba zajmie , biedactwo , mowili cos jeszcze , zeby sie zglosic do ginekologa czy cos? pewnie wymazu ci nie zrobili, bo nie ma refundacji ale jezeli chcesz na wlasna reke zrob sama popros ginekologa zeby pobral probke a ty sobie ja zaniesiesz do szpitala do labolatorium mikrobiologicznego trzeba zaplacic ale lepiej zbadac czy u Ciebie rowniez nie siedzi jakis dziad, ja robilam wymaz plus antybiogram zeby zobaczyli co to za odmiana i czym ja leczyc zeby sie jej pozbyc.
nanncy , kuzwa moze ty poszukaj jakiegos dobrego ginekologa ktory porzadnie sie toba zajmie , biedactwo , mowili cos jeszcze , zeby sie zglosic do ginekologa czy cos? pewnie wymazu ci nie zrobili, bo nie ma refundacji ale jezeli chcesz na wlasna reke zrob sama popros ginekologa zeby pobral probke a ty sobie ja zaniesiesz do szpitala do labolatorium mikrobiologicznego trzeba zaplacic ale lepiej zbadac czy u Ciebie rowniez nie siedzi jakis dziad, ja robilam wymaz plus antybiogram zeby zobaczyli co to za odmiana i czym ja leczyc zeby sie jej pozbyc.
Ostatnia edycja: