reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Karola - powiem Ci że ja nie miałam nigdy plamień, wiec u mnie chyba to początek@, i jutro szał macicy mnei dopadnie! chyba ze znów cos nowego u mnie! bo w tym cylu pierwszy raz od poczatku owulki przez cała druga faze bolały jajniki i podbrzusze!

reklama
Marka, gratuluje bety !!!!

Kasieczek, łączę się z Tobą w bólu. Mnie dziś strasznie bolą jajniki :((( Prawie się popłakałam w pracy, boli kolkowo jakby, raz jeden, raz drugi, mam wrażenie, że są gigantyczne i że coś złego się tam dzieje.... MOże jednak torbiel znowu.. ? Co chwilę chodziłam do wc bo bałam się, że znowu po bólu dostanę plamienie różowe jak 2 cykle temu :( Nie wiem jak jutro dam radę w pracy... Oczywiście powiedziałam, że mnie boli brzuch. Wiedzą w pracy, że się staram, że nigdy nie wiadomo..mimo to, nikt się nie przejął :crazy:

Do góry