reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marcia, no właśnie dlatego obawiam się, czy to jednak nie torbiel znowu...:wściekła/y: MOże mam LUF? Pęcherzyk nie pęka a tempka rośnie... Wystarczyłoby pójść do Gina i zbadać ale powiedziałam sobie NIE! W tym cyklu odpuszczam i co będzie to będzie. Prawdopodobnie następny też odpuszczam i dopiero po powrocie z urlopu (okolice wakacji) pójdę na badania cytohormonalne i resztę...

Tyle, że w tym cyklu te kolkowe są jakieś takie nie wiem...inne :baffled: Dzisiaj np tylko mnie kłują jajniki, na przemian, raz lewy, raz prawy.

reklama
no czesc wam!

Kasia no ja mam taka znajoma co długo sie starali, byli przebadania i niby wszystko bylo ok a w ciaze zajsc nie mogła i na wizycie u gina powiedział do nich " wescie wy sie gdzies łapnijcie w naj mniej odpowiednim miejscu taki spontan " i zaszła w ciąze dlatego tak napisałam . tylko patrz zebyscie skandalu nie wywolali jak was ktos przyłapie:-D

Kasia moja ciotka przyrobiła bejbi w wieku 38 lat jak poszła z wujkiem od dobrych kilku lat na sylwestra :D wcześniej cały czas w domu a tu raz impreza zaszaleli porządnie i pózniej niespodzianka ;)

Brzuszek to bardziej spożywczy :D bo mam taki apetyt ze szok. A mój Łukasz ostatnio na stwierdzenie ze "chyba brzuch mi rośnie" stwierdził ze on mi to już od roku mówił :D
Chociaż dżinsy na siedzaco muszę już odpinac bo mnie gniota :)

Ja jestem chuda jak patyk a dżinsy też odpinam jak siadam :laugh2:Przyszło to z wiekiem i tak zostało ;) Kiedyś oglądałam program o chirurgii plastycznej i dziewczyna chciała to zoperować a lekarz jej powiedział, że to naturalne, taka siła grawitacji :happy2:Od tamtej pory nie przejmuję się :-D

reklama
Do góry