reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

u mnie beta 249, 78
tylko rano jakos dziwnie plamilam , na baaaaardzo jasny ani to kawa z mlekiem ani leeeeeeeeeekkki roz , masakra poprostu , az mysle czy jutro nie isc i znow sprawdzic bete , co o tym myslicie , ja juz mam normalnie nasrana:(

reklama
ja wiem , kasiaczku ze najlepiej w czwartek , ale w styczniu mialam sytuacje ze jedna bete mialam 256 a za dwa dni 249 ... wiec ja mam juz nasrane normalnie a tak bede wiedziala czy jest wzrost... ja az biegunki dostalam , niby potwierdzone ale ja sie boje zeby nie bylo jak ostatnio i pojde chyba jutro... powinien byc wzrost... mowie Ci okropnie sie boje , nie chce znow wszystkiego przezywac na nowo:( ostatnia @@@ mialam 26 lutego z tym ze dlugo krwawilam i powinnam miec 37 dniowy cykl ... czyli beta w sumie by pasowala do wieku ciazy , bo owulka widocznie byla tak jak plamilam okolo 21 marca... boje sie:(

Kasieczek, też <przytulam> :((

Marka, nie dziwię się, że się boisz. Jesteśmy z Tobą tutaj ...i trzymamy kciuki !!!!

A ja mam dzisiaj totalny wnerw na mojego Gina. Muszę to z siebie wyrzucić tutaj. Pójdę tam i mu wygarnę, że nie wiem, no! Dzwoniłam do laboratorium, zapytać o badania cytohormonalne, progesteron itd...a babeczka mówi, że lekarz powinien był mnie poinformować, które dni cyklu mają sprawdzić w badaniu i w którym dniu chce widzieć progesteron ://// Niech to szlag! Nic mnie nie poinformował! Naskrobał na kartce nazwy badań i tyle a ja zadowolona poszłam do domu... eh. Na dodatek mam przyjść na badanie cytohormonalne 9dc a jak obliczyłam to wychodzi wtedy majówka - święto a potem jestem w pracy itd... No i badanie się odwlecze :/ Teraz rozumiem, dlaczego leczenie niepłodności tyle trwa :no:

A do tego jestem dzisiaj jakaś strasznie napuchnięta i zła. No i leci ze mnie pełno białego śluzu, poszłam do toalety a tam - jakies niewyobrażalne ilości tego białego "czegoś" :szok:...

Grunt że obeszło się bez płaczu! humor zryty, ale nie ryczałam! także się trzymam! teraz czekam z niecierpliwościa na @!

Nie dośc że mój instynkt szaleje od 10 lat i oczy jak kota ze shreka mam jak dzidzi widze, to potem trezba było czekać na księcia z bajki, a nastepnie na jego zdecydowanie..! nosz!

My staraczki powinnysmy dostac order cierpliwości! kto jak kto!

Mój przed wynikami jeszcze powiedział, że jakby nie było i tak jest już dobrze, bo coś sie ruszyło! I że jak bedzie pozytywny to bedzie cieszył się jak głupi, a jak sie nie uda to w następnym cyklu będzie mnie bzykał jak głupi :p cały Łukasz mój!

Ostatnia edycja:
kasia ja jak wczoraj bylam w tej klinice to było z 5 bab ze slicznymi brzucholami a ja siedziałam i lampiłam sie na te ich brzuszki myslalam sobie ze ja tez taki chce , czułam taka zazdosc ....

nanncy a co do dni kiedy trzeba zrobić badania to faktycznie ten twoj lekarz to jakis dziwny bo to jest bardzo wazne moja ginka kaze progesteron robic 7 dnia po peaku sluzowym tzn. obserwujesz dzien kiedy masz najbardziej plodny sluz i od tego dnia 7 dni

reklama
Marcia, ja mam to samo... No i to moje pierwsze dziecko a 30tka już puka do drzwi.. Jak widzę te wszystkie mamy u mnie w pracy, te bobasy w wózkach itd...płakać mi się chce...ale wierzę, że kiedyś też doczekam się tego samego uczucia...
Kasieczek, tak, tak, najważniejsze, że coś się ruszyło:tak:

Co do mojego Gina -nie będę narazie szła do niego bo mi napewno pomożecie lepiej niż niejeden lekarz :) Tak sobie własnie pomyślałam, że tu się podpytam kiedy mam zrobić badania i napewno coś wspólnie wymyślimy :)

Do góry