reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dziewczyny, jak rozumiem, teraz za 2 tyg usg, a następnie, powinnam juz chodzić do normalnego ginekologa.

Czy macie jakiegoś godnego polecenia lekarza z Warszawy (ewentualnie piaseczna), który ma doświadczenie w prowadzeniu ciąży z in vitro?

No niestety ja nie jestem z Warszawy, ale może pomogą Ci dziewczyny z innego forum, bo jest tutaj takie forum gdzie dziewczyny są w ciąży dzięki metodzie in vitro.

reklama
Dziewczyny załatwiłyście już prezenty gwiazdkowe? Bo ja jak zwykle co roku mam problem....

images.jpg

u mnie, brat, bratowa, siostra i szwagier - wszyscy życzą sobie kase. są na etapie budowy domu, albo urządzania mieszkania, wiec potrzeba im kasa, bo dywanów czy karniszy, to raczej nie kupie

mamie elektorniczny rowerek- jestem na etapie wybierania. Ojcu ma brat coś wymyśleć, on zawsze dostaje jakieś spawarki, sprężarki, wiertarki, itp

nie wiem co mężowi kupić, nie mam pomysłu

:-D ja liczę na prezent gwiazdkowy w postaci ładnych jajeczek :-D a z kasą to już trochę niezbyt. Wymieniamy kuchnię z pełnym wyposażeniem. A dla reszty uzgodniliśmy jakieś paczuszki z słodyczami :-D ewentualnie dla siostrzenicy coś kupię ;-)
1.jpg

monika gratulacje!!!! super, że się udało ;-)
Ja się czuje strasznie, moje gardło,kaszel,wszystko mnie boli. Zażyłam jakieś tabletki i wyłożyłam się pod kołderką.
Ja mam do @ 6 dni, a testować będę za conajmniej 8,9 dni - tak sobie obiecałam, zobaczę czy wytrzymam.
A kto wcześniej testuje?

Ja mojemu juz w listpoadzie prezent kupila, nowy telefon bo jego sie zepsul doszczetnie.... wiec pewnie dostanie pare humorzastych bokserek hehe... on ma zaraz po swietach urodziny bo 13 stycznia wiec musze myslec o prezecie

Wróciłam... co za dzień. Właśnie wtryniam 2 miskę pomidorowej.

Dzięki dziołchy za zaproszenia na FB teraz tylko muszę rozeznać która to która :-)

A co do prezentów to ja w tym roku się sprężyłam i mam już kupione dla Wszystkich teraz tylko czekam na listonosza bo wszystko zamówiłam na Allegro ;-)

Pam mój ma 12 stycznia.

reklama
Do góry