reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Butterfly no nawet nie strasz bo w zeszłym roku bombki na choinke przyszły mi dopiero po 26 grudnia :-)
14 lutego to za jednym razem załatwiasz Walentynki i urodzinki.

W walentynki to ma mój teść urodziny :) no ja mam dla męża jedynie.. pogadałam z bratem więc kupi coś dla taty, no ale została jeszcze mama i tak nie mam większego pomysłu :) ale widzę że większość Was ma to już za sobą, normalnie zazdroszczę, bo ja muszę dopiero biegać za tym.

annie - hihih... to miałaś spóźnioną choinkę:-D

hahaha no to nieźle z tymi bombkami :) a chociaż całe doszły?
ja też jeszcze mam przed sobą bieganie za prezentami dla teściów i dla rodziców...
właśnie mierzyłam temp i mam stan podgorączkowy, ja nie chce chorować!

Mnie trochę ręcznych robótek na święta czeka! trochę więc mi to zajmie! ale w tym roku bez szaleństw. Robię zabawki na szydełku z imionami dzieci! kartki świąteczne metoda qullingu, stroiki świąteczne wikliną papierową z dodatkami i girlandy własnej roboty i świeczki ozdobne! no i pierniki piekę dla wszystkich! :):) jak się wyrobie to będzie dobrze ;p
a mój ma urodziny 23 grudnia!!!!!!!!!!!!!! więc no :-)
SeeYou mleko z czosnkiem wypij! zrób syrop - cebula, cytryna, czosnek i miód!

reklama
Do góry