reklama
Jeny, ale dużo napisałyście !!!
Wczoraj nie zdążyłam doczytać do końca i dzisiaj w pracy nadrabiam hihih ciii
Co do kwasu foliowego to ja biore Vita Miner Prenatal. Cena fajna i przy okazji kwasu fol. mam zestaw witaminek.
Pytałyście też o Castagnus.
Ja go biorę na polecenie endokrynologa od 9 dni dopiero. W moim przypadku na obniżenie prolaktyny,
która to mi podskoczyła przez zapalenie tarczycy i niedoczynność. To lek ziołowy faktycznie. Lekarz nie chciał mi dać Bromergonu bo mówi że za silny i zbyt duże skutki uboczne.
Wczoraj nie zdążyłam doczytać do końca i dzisiaj w pracy nadrabiam hihih ciii
Co do kwasu foliowego to ja biore Vita Miner Prenatal. Cena fajna i przy okazji kwasu fol. mam zestaw witaminek.
Pytałyście też o Castagnus.
Ja go biorę na polecenie endokrynologa od 9 dni dopiero. W moim przypadku na obniżenie prolaktyny,
która to mi podskoczyła przez zapalenie tarczycy i niedoczynność. To lek ziołowy faktycznie. Lekarz nie chciał mi dać Bromergonu bo mówi że za silny i zbyt duże skutki uboczne.
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Anulka ja właśnie Bromergon brałam i skutki uboczne cały czas mi towarzyszyły! masakra jakaś.. szkoda, że o tym leku nie słyszłam!! i lekarz tez nic nie mówił!
Zaloguj się | Facebook chodzcie kobity i do mnie
mmonika super!! Ciesze się bardzo ;-)
A co do biustu to ja jestem mocno baloniasta i chętnie się podzielę :-)
mmonika super!! Ciesze się bardzo ;-)
A co do biustu to ja jestem mocno baloniasta i chętnie się podzielę :-)
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Annie jakby to tylko było możliwe to bym od Ciebie trochę użyczyła!
marka1307
mama aniołka Michałka
dziewczyny napisalam na glownym ...
no i jsakbyscie mogly napisac od razu jak wy zdjecia wklejacie bo u mnie cos kompa straszy
no i jsakbyscie mogly napisac od razu jak wy zdjecia wklejacie bo u mnie cos kompa straszy
Dziewczyny, jak rozumiem, teraz za 2 tyg usg, a następnie, powinnam juz chodzić do normalnego ginekologa.
Czy macie jakiegoś godnego polecenia lekarza z Warszawy (ewentualnie piaseczna), który ma doświadczenie w prowadzeniu ciąży z in vitro?
Czy macie jakiegoś godnego polecenia lekarza z Warszawy (ewentualnie piaseczna), który ma doświadczenie w prowadzeniu ciąży z in vitro?
butterfly21
hope & love
wróciłam. Niestety nie jestem z Warszawy
marka jak masz okno z odpowiedzia to musisz kliknąc na obrazek u gory wtedy otworzy ci sie dodatkowe okno gdzie masz możliwosc dodania pliku z komputera, wybierasz zdjecie i klikasz wgraj plik i juz
ale przeciez z rana wrzuciłaś nam fotki?
ale przeciez z rana wrzuciłaś nam fotki?
reklama
butterfly21
hope & love