reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
marka - ja usunęłam nk, ale bez fb nie dałabym rady. Nie byłabym na bieżąco z tym co się dzieje w mojej grupie na uczelni, teraz tak wszystko jest że mamy wspólną grupę i tam jest wszystko. Moja koleżanka nie ma i naprawdę ma problem, bo czasem coś jest na ostatnią chwilę rzucone i ona nie ma jak się dowiedzieć.

Dzisiaj coś pisze strasznie chaotycznie.

Marka moja siostra miała malutki , zaszła w ciąże urósł, ale po porodzie nie było pokarmu i powrócił do minimalnych rozmiarów! więc .. chyba jestem skazana na moje cytrynki :-D witaj w klubie - też nie należę do tych portali!

Mmonika gratuluję :-)

Kto teraz najszybciej testuje???

Ostatnia edycja:
:-D ja jestem uzależniona od FB :-D
ja tez.... :-D

zcwanilam sie poszlam na 11 na wyklad gosciu byl o 11.20 powiedzialam ze ja tylko raporty daje i usciekam bo mam na 11.3o do fizjoterapeuty... dobry ze mnie klamca puscil mnie heheh:-D

ja mam na 2.30 wizyte u psychiatry koncze leki brac i zobacyzmy co powie....

Hej dziewczynki dawnooo mnie tu nie bylo...jak tam u was która w najbliższym czasie testuje..? jak mija u was środa..? u mnie pod znakiem wielkiego lenistwa nic ni sie nie chce...

reklama
Dziekuje dziekuje.... juz troche odroslo i sie mechaci taki puszek sie zrobil i odstaje w kazdym mozliwym kierunku.... jesli po nowym roku dostane zrwot z Disability to przedluze sobie wlosy bo mnie troche denerwuje te odstawanie a nie chce znwou golic bo zima idzie i zimno heheh:-D

Do góry