reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Mój chwała nie pali - jak by tak bylo to bym chyba nie dała rady z nim byc! nie znosze fajek, od razu mnie głowa boli!
Mój nie pije jakoś strasznie czy cos, tylko wieczrokiem np piwko sobie strzela, no i czasem jak sie widzimy ze znajomymi to wtedy jakas wieksza ilośc! no ale teraz przy jego jeszcze słabych wynikach...

MArka - co się stalo??

reklama
robilam dzis badania na toksoplazmoze ale wyniki w srode beda...
ja juz nie pamietam jak alkohol smakuje , i jakos nie za bardzo lubie... ale moj to kopci za dwoch w pracy pali bardzo malo ale w domu nadrabia
a strach mnie oblecial bo jakos tak pomyslalam a co bedzie jak wlasnie teraz bylam zarazona...

marka witaj :)

mój też kopci a ja muszę dostać smaka żeby się napić a i wtedy tylko wino śliwkowe :tak:

a ja kupiłam dzisiaj do pracy pączki bo dałabym sobie ręke uciąć że dzisiaj jest tłusty czwartek :D a co lepsze to wcisnęłam juz 2 :-D

ja mam uraz , i nie moge patrzec na moich bliskich jak sa pod wplywem nawet okazjonalnie , zaraz mnie w brzuchu przewraca... no ale to nie temat na ogolnym
tlusty czwartek wypada chyba 7 lutego:)

Ostatnia edycja:
Witam i ja !

Wredota szaleje i dobrze niech szybciej idzie sobie i mam nadzieje ze doczekam sie szybkiej owulki:-D

Moj tez miał problem z alkoholem i mam tez straszny uraz ale dzieki Bogu juz dwa lata nic nie pije za to kopci jak komin fabryczny gdzie ja tez palilam a juz od dwoch lat nie pale i ganiam go za te fajki ale i tak swoje robi.
Kasia odpisalam ci na priv. zaraz troche ogarne i zasiadam do ksiazki:-D

:-D mój na szczęście nie pali ani nie pije (okazjonalnie 2-3 piwka w weekend) :-D załatwiłam wszystko, teraz robię obiad i opiekuję się moim "dużym dzieckiem" który ma 39 stopni gorączki i jutro chce iść do pracy :szok: stare a głupie to

reklama
Do góry