reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

No jeżeli by mi się trafiły bliźniaki, to by się narobiło. Pewna rewolucja by nastąpiła. Musielibyśmy zmienić mieszkanie na większe, bo niestety to nie jest za duże. Ale to jest chyba podwójna radość?!:-D

reklama
ja jak teraz też tego nie widzę :-) ale pewnie jak by się okazało że tak będzie, to na początku byłabym w :szok:, u nas nikt w rodzinie nia ma bliźniaków, a tu taaka niespodzianka:tak:

Hej dziewczyny, troszkę was podczytuje i postanowiłam dołączyć, jak widać mam już małego synka i razem z mężem staramy się o rodzeństwo dla niego, kolejne cykle mijają i kończą się rozczarowaniem, o poprzednią ciąże staraliśmy się 4 miesiące, teraz mamy za sobą 6 niepowodzeń, cykle od ciąży miałam krótkie bo 24 dniowe, przedostatni cykl trwał 26 a ostatni 28, ale to chyba dzięki castangusowi, który biorę od miesiąca, od tego cyklu włączyłam do diety olej z wiesiołka i pytanie do was - ile kapsułek bierzecie na poprawę śluzu, macie z tym jakieś doświadczenia? Nie mierze tempki i nie zamierzam, bo nie za bardzo mam na to chęci i warunki, ale troszkę boję się że przegapie moment owulacji, od której należy zaprzestać branie tego suplementu.

Nie było mnie tylko chwilkę a już z 3 strony hehe:D takie fora lubię :)
Marka- ja mam dostać 18 ale do 20/21 może mi się spóźnić.
Pam- chodziło Ci o tą stronę: Moje Wypieki ?
Mój marchewkowy keksik już w piekarniku :))
P.S. z racji tego, że jestem tu nowa, mam może głupie pytanie...bierzecie kwas foliowy? a oprócz tego jeszcze coś? i który to wasz cykl starań?
a co do bliźniaków mój TŻ ma kuzynki bliźniaczki w najbliższym pokrewieństwie:)

Ostatnia edycja:
:cool2: zaraz idę pizze robić ... wczoraj pizzeria była nieczynna , dzwoni ktoś do drzwi :pIZZA: do sąsiadów :sorry2: hahaha, i przez pomyłkę zadzwonili do nas :-D normalnie to niesprawiedliwe :happy2::happy2::happy2:

ja łykam kwas foliowy :)

ja biore vitaminer prenatal polecił mi go farmaceuta w aptece, niedrogi a ponoć ma fajny skład, a ponieważ zawiera kwas foliowy to dodatkowo nie ma sensu go łykać

czyli muszę się jutro wybrać do apteki. Bo nie biorę ani kwasu foliowego, ani żadnych innych witamin. Nie wiem, jakoś nie sądziłam, że będzie taka potrzeba przez dłuższy czas, no ale już teraz, chyba jednak nadszedł czas, żeby coś zakupić.
Pam- ta strona wygląda prze-sło-dko! i zdjęcia też wyglądają apetycznie :)

reklama
SeeYou - ja biorę od wczoraj, mam nadzieję że coś nam pomoże. Mój facet też bierze :)

-kasiaczek- - no wiadomo że dziecko to samo szczęście i mam nadzieję że ja nie długo tego doświadczę. Powiem szczerze, że nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy, myślałam że będę miałą dziecko za kilka lat. Ale byłam kiedyś na badaniu ginekologicznym i lekarz zostawił zdjęcie dziecka pacjentki przede mną na ekranie. I chyba wtedy coś we mnie pękło. :tak:

Do góry