reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Fionka a jaką masz Prolaktyne??
Pam przykro mi w związku ze zdarzeniami z przeszłości :( ja strasznie jestem za dziećmi, i od dawna ( jak pisałam) pragnę maluszka! leczę się od 7 lat na brak samoistnych @ i bardzo nieregularne cykle! W styczniu - 25 lat - najwyższa pora!

Ostatnia edycja:
reklama
Pam- jesteś bardzo dzielna :) No ja skończyłam 22 lata końcem października. Niby nie dużo, żadna z moich koleżanek nie chce słyszeć o ciąży itp. A coraz więcej mi się wydaje, że widzę 16-17-18 latki w ciąży. Moja kuzynka nie ma jeszcze 18 a ma już półroczną córeczkę. Chyba od wtedy tak intensywnie myślę o dzidzi.
Ale też od zawsze lubiłam dzieci. Mój facet też i też bardzo chce je mieć.
Ale też czeka mnie chyba wizyta u ginekologa, bo przyznam się wam- byłam raz w życiu,kiedy miałam chyba 16 lat, bo miałam torbiela, a potem tylko wizyty kontrolne i tyle. WSTYD mi się przyznawać, ale w sumie od tego jest forum nie? :-) Jutro dzwonię i się rejestruję. Muszę zrobić badania itd...

Kasieczek mloda jestes jeszcze :) mam nadzieje ze szybciutko ci sie uda i bedziesz miala swoje dzieciatko.
Ja jestem na studiach i troche sie boje jak to pogodze mimo tylko tych 10h tygodniowo... ale dam rade :) bede super-mama heheh

SeeYou - wizyta wskazana jak najbardziej i jak najszybciej! 18 - 25 - najlepszy wiek na zafasolkowanie!
No na dzidzi to ja mojego musiałam chwile namawiać, ale w końcu się przełamał! :-) no i działamy!:-D
Pam młodo to ja wyglądam - w sklepie zawsze o dowód proszą :-D

Pam- ja też jestem na studiach :) teraz robię mgr zaocznie. Jutro zamierzam zacząć się pomału uczyć, bo akurat mam wolne od pracy. A i tak pracuję jeszcze tylko 2 tygodnie prawdopodobnie.
Zaraz wychodzi moje marchewkowe coś z piekarnika, ale pachnie w całym domu,mmmm :)

Kasieczek- jutro się rejestruję, bez dwóch zdań!
Fajnie tu u was na forum, nie czytam byle jakich, natrafionych przypadkiem, tylko jestem tu z Wami i jakoś tak no wiecie... Nie wszystko można powiedzieć facetowi.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-) Dopiero teraz zauważyłam już wątek o staraczkach grudniowych :zawstydzona/y:...Jako że,jak niektóre z nas tutaj,również jestem na staraczkach listopadowych,rezerwuję sobie jak najbardziej jednak miejsce wśród was.:-) Staranka były,w piątek,tj.7.12 miała być @,ale do dzisiaj nic...Także modlę się w duchu,że może W KOŃCU się udało..;-) To mój 4/5 cykl (cholera,nigdy nie pamiętam :-D)

reklama
Do góry