reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

DSC_0118.jpg I o to kawałek mojego murzynka dla każdej:tak:

reklama
Matko Boska! ale mnie ta książka wciągnęła! :szok: dobrze,że ściągnęłam 2 pozostałe części. :-D

stary wrócił z roboty i musiałam go wykorzystać bo bym padła :-D tak ta książka na mnie działa - mój się śmiał,że mam jej dalej nie czytać bo go zajadę hahaha :szok:

Ale apetyczny murzynek! Ja zjadłam 2 kawałki ptasiego mleczka i czekoladkę.

Emalia jaki masz nick na Ovufriend? To sobie Ciebie dodam :)

Nula jutro daj znaka koniecznie i będziemy gratulować :)

Heloł :)
U nie dzien lenia, chybą przez tą paskudną pogode. Zrobiłam spagetti i mnie muli :)
Aha. Jak któraś nie ma wykresu na owufriend a chce sobie założyć, to prosze skorzystajcie z mojego linka http://ovufriend.pl/?code=0126f64801...17ee70fbb25d55

Nula- nie dziwie się ,że się strachu najdłaś. Będzie dobrze. Czekamy razem z Tobą na jutro :*
Góralko- ja też proszę kawałeczek :)
Annie- napisz jakiś fajny wierszyk :) taki motywujący :)
Kasia- ja tez dzisiaj skusiłam sie na batonika czekoladowego :zawstydzona/y:
Ashlee- co tam słonko?

Ja jeszcze nic słodkiego nie zjadałam, ale nei wiem czy się opre! ide na Zumbe a potem do spożywczego i nei wiem czy przejde obok batoników!

Butterko - no to dajesz czadu! ja wieczornie bede czytac ;)

Buterko wykorzystuj swojego, wykorzystuj:-) jak będziemy widzieć dwie kreseczki to można dziękować autorce książki :-D

oj sama się nie mogę doczekać jutrzejszych wyników, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku i że potwierdzi się moja dzidzia :) coś mnie znowu brzuch pobolewa...

reklama
Do góry