reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja już tez leżę. Jakiś taki ten dzień dzisiaj... Ale widzę ze nie tylko dla mnie.
avensis hormony buzuja i to nic dziwnego. Będziesz wspaniała mama. Nawet nie wiesz ile rzeczy mamom przychodzi całkowicie naturalnie.
nula kup porządny test i nie fiksuj kochana ;)

U mnie @ na całego się rozkrecila i znowu od początku wszystko. Nawet mój stary powiedział ze odpuszcza piwko na czas staranek. Tylko ja jakaś bez entuzjazmu dzisiaj jestem.

:-D annie. nie będzie źle :-D mnie wygnali z łóżka po zakupy. Mamie się ubzdurała suszarka do naczyń i musiałam iść kupić :-D ponadto jakieś dziś garnki na wagę były ale drogi interes - ok. 29 zł za/kg a garnek 2.2l ważył 1.070 :-D więc chyba lepiej kupić jakiś zestaw garnków :-D

Hej :-) ja na nogach od godziny, pije właśnie herbatkę zieloną i jak zwykle wstałam z leniem, może mi go ktoś przegonić?

No ja też mam takie dokuczanie ale nie dzisiaj. Dzisiaj się role odwóciły :-p od rana mnie muli bo wczoraj zjadłam 4 muffiny... jak tak dalej pójdzie to mi dupsko rozerwie.
Moja dobra koleżanka poleciła mi żeby już zacząć sie smarować balsamem po brzuchu. I ten nalepszy i sprawdzony :-)
43249_250.jpg

wczoraj zakupiłam w Rossmanie razem z oliwką i płynem do kąpania

reklama
:-D annie. ja wczoraj też miałam jakiś napad głodu :-D jadłam wszystko co się napatoczyło :zawstydzona/y: słodkie powinnam ograniczyć ale nie :baffled: nie mogę się przemóc. Moja siora jest na tej diecie od dietetyczki to ja nie wiem co to za dieta jak je wszystko i wpierdala też słodkie bo jest wiecznie głodna hahaha :-p to szkoda tylko kasy. Można jeść normalnie ale w odpowiednich godzinach i z umiarem. Wczoraj była na masażu bo już jej po raz setny od aerobiku coś strzykło w plecach :dry: babka ją masowała prawie 2 godziny :szok:

edit: po ile jest ten balsam :)?

Ashlee dzień dobry :)

Do góry