reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
nula--> myślę, że kreska nie mogła zniknąć ot tak sobie. Polecam test AMIL,kosztuje 8 zł, a jest OK.
Ja dziś mam mega doła egzystencjalnego, mam wrażenie, że wszystko mnie przerasta, że nie dam rady, że nie umiem, że nie potrafię, że nie będę się umiała odnaleźć w roli matki. Do tego przeżywam bardzo sytuację domową (mało przyjemną), jestem, po prostu za bardzo wrażliwa. Do tego mam wyrzuty sumienia, że nie potrafię się cieszyć tak, jak powinnam z II kresek. Ja pierniczę, mam dość. Mam nadzieję, że chociaż u Was lepszy nastrój.

:-D nula spokojnie! Kciuki zaciśnięte i jak mówi Kasiaczek dopóki nie ma @ jest nadzieja :-D!

avensis trzymaj się :tak: każdy ma czasami gorszy dzień.

Ja stwierdziłam,że jak się nie uda - a tak teraz będzie bo nie wiem co z owu to zamawiam termometr i paski LH i zacznę robić wykres pomimo monitoringu :tak:

Dzięki dziewczyny :) może ten test po prostu był kijowy i tyle... ja ciągle mam nadzieję, że jednak jestem w ciąży bo po prostu czuję się inaczej, nie umiem tego do końca opisać ale no po prostu inaczej niż zawsze... dzisiaj dopiero 2 dzień spóźnienia @ więc czekam i zobaczymy co będzie.
Avensis nie martw się na pewno wszystko się ułoży i dasz sobie radę, jestem tego pewna! Więcej wiary w siebie! A powiedz mi ten test to był płytkowy czy strumieniowy? Przejdę się jutro do apteki i zobaczę co mają, raz pamiętam kupiłam jakiś test ciążowy za 4,99 zł ale niestety nie pamiętam nazwy :(
A co do objawów to bóle brzucha przeszły całkowicie, żyłki na piersiach nadal są i nie znikają (nawet mój mąż je widzi), białego śluzu jest mega dużo, szyjka dość wysoko, twarda i bardzo zamknięta i jak zauważył dzisiaj mój mąż po figlach zrobiłam się jakaś bardzo ciasna :-D

nula cierpliwosci , na dniach sie wyjasni. Ja to bym poszła na bete i miałabys jasna odpowiedz.
avensis to normalne ze masz dola, wszystko buzuje w tobie. dzis masz ochote ryczec a jutro bedziesz sie smiała z byle czego takie uroki ciazy, a wszystko z czasem sie ułoży i na pewno bedziesz swietna matka:tak:

A ja mam ochote se odpuscic w tym nowym cyklu mierzenie temperatury , wykresy . zmeczona jestem i musze od tego odpoczac. bede robic testy owu bo ich troche kupiłam i to te do monitora clearblue wiec chce zobaczyc co mi pokaze a poza tym bede brała tabsy i oczywiscie bzykała sie z mezem:-)

:-D marcia no ja mam jeszcze mieszane uczucia co do wykresów itp :) raz chcę a zaraz też stwierdzam i na co mi to? :cool2: ja dziś mojego wykorzystałam :-D bo tli się we mnie nadzieja,że może jednak się uda :-D

Ja stwierdziłam,że jak się nie uda - a tak teraz będzie bo nie wiem co z owu to zamawiam termometr i paski LH i zacznę robić wykres pomimo monitoringu :tak:

Ja własnie macham wykres mimo monitoringu :)

Avensis - tak jak mówi marcia - buzują hormonki ciążowe i sie dzieje! palcz smiech, łzy szczęśie - taki mix nastrojowy! A mamuśka bedziesz swietną, zobaczysz jak urodzisz maleństwo! Dasz rade! :)

marka - teściowe są najlepsze w poprawianiu humoru:-D

nula - jak się nie mylę to wtedy robiłaś test o czułości 10mlu/ml, a pink test ma czułość 25mlu/ml i może dlatego nie wyszła druga kreska. Tak jak dziewczyny piszą, póki nie ma okresu to się nie martw. Zrób jeszcze jeden test jutro bądź pojutrze. :tak:

reklama
nula ja gdzies slyszalam ze ten pink test jest beznadziejny... wiec sie nie przejmuj, @ nie ma i to jest najwazniejsze
ja wlasnie wracam od znajomej wypilam lampke pysznego wina i obzeram sie teraz czekolada, a co ;)

Do góry