reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam i ja poniedziałkowo. U mnie od rana głośno, bo wczoraj do córki przyjechały koleżanki na "piżama party". Teraz szaleją razem z Jankiem. Do tego obudził mnie telefon z banku, bo po 4 latach sobie przypomnieli ,że ja jeszcze muszę oświadczenie jakieś złożyć. Ehhhh Już nic mi sie nie chce.

Pozdrawiam Was :)

reklama
ja juz kurde nie wiem. wychodzi na to że jak nadciąga owu to trzeba dzień w dzień przed żeby utrafić. Bo po owu to juz po ptokach...

Cześć Dziewczyny :) u mnie nadal @ brak co oczywiście mnie bardzo cieszy :) pisałyście żebym kupiła porządny test ciążowy? Możecie polecić jakiej firmy? Będę bardzo wdzięczna.
Aha i bardzo dziękuję za wszystkie pozytywne słowa i podtrzymywanie na duchu :tak: dzięki dziewczyny

:-D ja już nie wiem jak trafić. haha :-D czy te plemniory są leniwe kluchy,że pomimo monitoringu nie dało się trafić :-D ale jak można nie ucelować jak się kocha codziennie albo co 2 dzień. Naprawdę nie wiem :-D

"Jajeczko zwykle żyje 12-24 godzin, choć podejrzewa się, że do zapłodnienia zdolne jest tylko przez 6 h." Ja pierdziele to ja starego chyba zajadę jak trzeba co 6 godzin...

:-D haha. biedny stary :tak: mój ostatnio bardzo grzeczny i posłuszny :-D widzę,że te urozmaicenia na niego podziałały bo teraz ma chęć nawet codziennie, ale 8 lutego muszę go odstawić hahaha :-D:-D

reklama
Witam wszystkich,

Co Wy tu tak z samego rana o rozstępach???:-D

Szukałam wczoraj tej książki 50 twarzy Greya by zgrać sobie na telefon, ale niestety. :no: Zostaje mi tylko kupić.
Do teściów przyjeżdża babcia mojego, będziemy robić zamówienie na pierogi z kapustą i grzybami. :-p Robi najlepsze na świecie.:-D

Ale mnie dzisiaj naszła ochota na gołąbki....

Do góry