reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Kasia ja gora za dwa dni tez dolaczam z nowym cyklem. A co to za tabsy twoj dostal? Sa na recepte? Moj profilaktycznie lyka permen king zaraz konczy paczke i kupilam mu druga. Bede dawac mu te tabsy az sie uda

Tak jest!:-D

A wracajac do tabletek to chyba dzialaja bo poki co stary sam sie przytulanek co drugi dzien upomina , zobaczymy czy jak bedzie trzeba to tez taki chetny bedzie.
ide spac, dobranoc

Hej Dziewuszki, nie było mnie dzisiaj bo pracuję cały weekend. Na dłużej wdepnę jutro wieczorem lub dopiero w poniedziałek.
U mnie lipa...doszły problemy w pracy. Szykują się redukcje etatów :baffled:...załamałam się lekko... Jak tu się starać w takim stresie, gdy za chwilę mogę zostać bez pracy a atmosfera gęsta tak, że można ją nożem kroić.... Nie no...szkoda gadać, wypiłam piwko po pracy i zaraz idę lulu i poprzytulać się do męża, chlip... :-(

Aha, zamówiłam też testy owu z allegro i przypadkiem kliknęłam 2 zestawy bo coś się w allegro popsuło, pisałam do Sprzedającego o tej sytuacji ale od 2 dni nie odpisuje na ten temat. Ale informację "Dziękuję, proszę o wpłatę" to przysłał :wściekła/y:!!! No nic, zależy mi na czasie, żeby po weekendzie ruszyć z testami, więc już zapłaciłam za te 30sztuk owulacyjnych i 6 ciążowych :szok: i kit mu w oko!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry!
u mnie jakas lipa, teperatura troche podskoczyla, zatlila sie we mnie nadzieja wiec zrobilam testa i jedna samotna kreseczka, plamienie wrocilo ale takie jasne ze az w pomaranczowe wpadajacy nie wiem co sie dzieje.

nanncy te wiadomosci od sprzedawcow sa ustawione automatycznie i to ze ja dostalas nie znaczy ze ktos po drugiej stronie ci ja osobiscie wyslal tylko poprostu system. Trudno bedziesz miala na zapas jak uda ci sie zaciazyc w nastepnym cyklu to wystawisz na allegro i odsprzedaz komus.

Do góry