reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dobrej nocy Dziewczyny :-)

Ide poczytac, bo wciagnelam sie w Piecdziesiat Twarzy Greya :zawstydzona/y: a po tym mam taka ochote na ...:zawstydzona/y: ;-) ze az ostatnio nawet moj po upojnej nocy mowil - "co ta ksiazka z toba robi:-D "

hahaha ja też to czytam, mąż mi kazał przestać bo za często chce go molestować :-D

ale fakt, ta książka zdecydowanie podnosi libido!

annie

hmmm, co u mnie? średnio... od 5 miesięcy walczę z plamieniami ok 20 dc... cykle strasznie nieregularne mam, chociaż w poprzednim był mały postęp bo @ nie była wywoływana Luteiną, tylko sama przyszła w 41 dc.
W tym cyklu testy owu cały czas negatwyne, tempka nie skoczyła, no i te plamienia wcześniej przyszły bo w 17 dc, brałam duże dawki wit. B 6 ale nic nie zadziałała na te plamienia...

no trudno... kolejny cykl w plecy...

reklama
A z dzisiejszych frustrujących mnie spraw to mam 3dc a okres jakby zniknął. Właściwie tylko 1 dzień miałam tak, że leciało, potem 2dc sporo rano a popołudniu to już prawie nic, wystarczyła wkładka. Dzisiaj znowu skąpo, zauważyłam sam śluz brązowy, martwi mnie to. Dodam, że zauważyłam to już kilka miesięcy temu, zanim zaczęłam Duphaston i staranka. A kiedyś miałam taką @, że hoho....a teraz? Jest tak, że trwa 1--2 dni, czasem 3 coś poleci a takto jasnobrązowy śluz do 8dc... :no:

Nanncy ja teraz po DUpku 4 dc i też ma się ku końcowi, a zwykle 7 czy 8 dni miałam! no i brzuch teraz mało co bolał!

Nula - Gratulacje ;):):):)

Też tą książkę ściągnęłam !

Ashlee- dzieki, ale dzis mi chuba nic nie poprawi humoru, dodatkowo żle się czuje po tej stymulacji femarą!

Dzien dobry!

u mnie plamienia dzien drugi, temperatura na wczorajszym poziomie i czekam na @. Moglaby sie przestac bawic i juz przyjsc na dobre to szybciej nowe staranka by byly. Takze ja wypadam z testowania bo wredota dba zebym za duzo kasy na testy nie wydawala:-) w nastepnym cyklu odpuszcze se luteine i zobacze co sie bedzie dzialo.
milej soboty!

witam Was cieplutko :) u mnie bez zmian czyli @ można powiedzieć, że spóźnia się 1 dzień.
Kasiaczek jeszcze nie ma do końca do gratulować bo test zrobiłam wczoraj czyli 1 dzień przed terminem @ i to popołudniu za namową dziewczyn! i wyszła mi baaardzo blada kreseczka... także na razie czekam czy @ faktycznie się będzie spóźniać.
Emalia z testujących teraz to została chyba tylko Annie ale ona mówiła coś, że dopiero jutro.

Witajcie dziewczyny :) ja już czuje oddech @ więc pewnie jutro z rana się pojawi. Jak ma przyjść to niech przyjdzie żeby zacząć wszystko od nowa...

Nulka- i niech sie spóźnia jeszcze 8 miesięcy :-)
A Koriander nie miała dzisiaj testowac?
Annie- póki nie ma to nie kracz. Oby nie przyszła.

Straszna cisza dzisiaj .

reklama
Do góry