reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Koriander chyba dostała @ o ile dobrze kojarzę...

Emalia prewnie wszystkie sprzątają :-)

Zrobiłam wczoraj test ale była jedna krecha więc nie liczę na cud :) ale dziękuję dziewczynki za doping
16190.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Hacjenda posprzątana :-D teraz czekam na przyjazd mojej siostrzenicy :-D zgaga męczy mnie niemiłosiernie :baffled::baffled:

kasiaczek przykro mi z powodu wyników Twojego Pana ... ale wierzę,że Wam się uda. Niech się kuruje lekami.

teraz to aż ja się wystraszyłam o mojego jakie będą jego wyniki :-:)-( a ponadto dziś sobie wymyślił że chce kupić fretkę :szok: albo legwana czy legwanę nie wiem jak sie na to nawet mówi:baffled:

a mnie wszystko dzis dobija , dzis mija pol roku od kiedy Michasia nie ma z nami, znow glupie mysli mnie mecza ze nie bede miala juz dzieci... ze wszystko idzie nie tak jak ma:(
annie... czasami naprawde stezenie jest indywidualne od organizmu kobiety , czasami sie zdarza ze i w dzien@ nie wychodzi...

dzidzia musi zrobic niespodzianke :)

Dziewczyny @ przyszła dzień wcześniej :tak: powiedzcie mi teraz czy jak dzisiaj nie mierzyłam temperatury to czy mogę zacząć od jutra jako 2 dc?

marka ciężko... jest cięzko i wiem o tym i powiem Ci szczerze że nie ma na to sposobu. Pozytywne myśli same muszą do ciebie zacząc przychodzic i przejmowac kontrole nad tymi złymi.

Annie mozesz zaczac mierzyc od jutra albo jak sie skonczy @. ja mierze w buzi wiec zawsze mierze od poczatku ale jeden cykl mierzyłam dowcipnie i wtedy zaczelam jak wredota poszła

No to super. Od jutra mierzenie tempki bo akurat dzisiaj mi przyszedł termometr :tak:

ja mam dzisiaj lenia totalnego i nawet piżamy z tyłka nie ściągam a na obiad jedzie do nas pizza

:-D Piecdziesiat Twarzy Greya jest moja :-D właśnie zamawiam na allegro :-D nie mogę się oprzeć :-D:-D

To i ja się skuszę na tą książkę:-D Ktoś ją tu czytał już i też polecał.

Annie nie pokaże bo kurcze nic nie widać na zdjęciu, ja na komórce mam kiepski aparat i nie zobaczycie na pewno nic, chociaż spróbuje zrobić. Zastanawiam się czy mówić mojemu czy czekać do jutra i dopiero po 2 teście mu powiedzieć

Gratuluję II kreseczek:tak: szczęśliwych i spokojnych 9 miesięcy:-D

a mnie wszystko dzis dobija , dzis mija pol roku od kiedy Michasia nie ma z nami, znow glupie mysli mnie mecza ze nie bede miala juz dzieci... ze wszystko idzie nie tak jak ma:(
annie... czasami naprawde stezenie jest indywidualne od organizmu kobiety , czasami sie zdarza ze i w dzien@ nie wychodzi...

dzidzia musi zrobic niespodzianke :)

Marka, wszystko będzie dobrze... na pewno będziesz miała jeszcze dzieci:tak:

Witam wszystkie,
My jesteśmy u teściów:tak: więc dlatego mnie nie ma. Byliśmy na spacerze po lesie, przeszliśmy jakieś 8km. I tak mnie bolą noogi:baffled: Mój wymyślił iść na biegówki, zobaczymy co z tego będzie. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie wieczornie!

widze dziś słaba frekwencja!

Ja po pracy, gdzie moje oczy były całodniowo molestowane widokiem ciężarnych kobietek.. wysyp totalny!

Gadałam z moim wczoarj o tych wynikiach, nie jest tak przejety jak ja, jest przekonany ze jak sie dostosuje do zalecen to bedzie oki, i nei bierze tych wyników jako miarodajnych przez tą saune co sie masakrował dzień wcześniej.
Poza ty usłyszałam od niego "mogliśmy sie zaczać starać rok temu, to już moze by się nam udało albo było już dzidzi"!!
Ah faceci.. Jak mu rok temu proponowałam to nie chciał, a teraz! ze też nie mógł mnei posłuchac od razu! tak samo było z wspólnym zamieszkaniem, ja chciałam on jeszcze nie, a potem stwierdził ze nie wie czemu bo tak jest fajnei i mógł już wcześniej sie wyprowadzić! No i mu oznajmiłam ze ma mnie słuchać!
Dzis kolejna dawka stymulacji - wczoraj mi glowę rozwalało wieczorem, mam nadzieje ze dzis tak nie bedzie!
No i zamawiamy tabsy dla mojego prenatal probaby! niech bierze i niech działają!

Annie - Przykro mi ze jednak @! I witam w grupie zaczynającej nowy cykl!

Do góry