reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
udało mi się zrobić wyraźniejsze zdjęcie 2013-01-25 16.44.52.jpg tylko wcześniej była mniej widoczna a jak test wysechł to się zrobiła wyraźniejsza

Dzięki Ashlee ;-) a bo się głupia teraz stresuje i co chwile zaglądam na ten test czy ta kreska tam faktycznie jest, ale jak się dobrze przyjrzeć to jest choć bardzo bladziutka. Mam nadzieję, że jutro jak zrobię z porannego moczu to będzie już wyraźna i nie będę miała wątpliwości

Avensis a powiedz mi czy u Ciebie też tak było, że jak test wysechł już to ta kreseczka była wyraźniejsza? bo u mnie właśnie tak jest.Zobacz załącznik 534322

Tak, też była ciemniejsza po wyschnięciu:tak:
Nula, jesteś w ciąży:-)

jejku dziewczyny ale się cieszę, serio już myślałam, że ja sobie tylko coś wyobrażam z tą drugą kreską... przepraszam Was bardzo za zamęczanie tymi postami ale serio ja ciągle nie mogę w to uwierzyć! Jutro zrobię rano drugi test i zobaczymy... no i się okaże czy @ na pewno się spóźnia ale nie mam bóli brzucha więc chyba nie przyjdzie

Nula - Jupi !!!!!! Czaaaadowo :-D Tak się cieszę, bo jak niskie statystyki ciążowe to sobie człowiek myśli, że przyszły jakieś bezdzietne czasy czy co :baffled: Gratulacje Nula! Widzisz, jakieś przeczucie wszyscy mieli, żeby nie czekać do jutra hihi

Emalia, to mnie pocieszyłaś ciutkę. No dzisiaj mam tylko wkładkę i nic na niej nie zauważyłam, jedyne co to w toalecie :confused:

na razie tak cichutko dziękuję za gratulację :) powiedziałam mężowi, bardzo się ucieszył choć nie był jakoś bardzo zaskoczony bo obstawiał, że tym razem się udało. Postanowiliśmy, że test powtórzę w niedzielę a w poniedziałek pójdę na bete

reklama
Ania ty sie wydzierasz na swojego a ja wpierdzielam dzisiaj diete szlag trafil, wkurzenie wzielo gore i zrobilam pizze ( bardzo dobry przepis na ciasto ) i oczywiscie zjadlam a teraz wciagam czekolade i daimy z corka .
Co do przepisow to laska z bloga moje ekspresje kulinarne ma swietne przepisy i co najwazniejsze wszystko wychodzi. Jak zaczelam gotowac i piec z jej przepisow stalam sie niemal ekspertem w dziedzinie ciasta drozdzowego ktore nigdy mi nie wychodzilo.

Do góry