reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

SeeYou bierz folik normalnie jak dotąd, na wizyte tak jak pisały dziewczyny 6-7tydzień.
Ja byłam pod koniec 6tyg i serduszko fasolki biło jak dzwon, już niedługo też je usłyszysz.
Powodzenia kochana

reklama
Witajcie dziewczynki :)

SeeYou - G R A T U L A C J E !!!!

a tak wątpiłas w ten cykl :) widzisz :) wszytsko przychodzi w najmniej spodziewanym momencie! super!! mi sie ciąza ciągle sni, moze i ja w marcu dwie kreseczki ujrze!

Wszytskim testowiczkom, które dzis dwoch kresek nie widziały, a nie mają @, życze powodzonka i kciukasy trzymam!!

oj, zaczyna sie :) a mnie skręcam jak ja do tego marca wytrzymam!

avensis ładne wyniki masz jak dla mnie nie ma się czym martwić :-)

Mnie zaczeło boleć podbrzusze aż promieniuje do krzyża. Ból taki jak na @ a przecież jeszcze 10 dni...:no:

annie, ja teraz jak zafasolkowalam to mnie ciagle podbrzusze pobolewalo... nawet wam pisalam bo juz watpilam w cykl i myslalam ze @@ przyjdzie a tez zdziwiona ze tak szybko by mnie bolalo:)

marka no właśnie to jest za szybko jak na bóle @ no chyba że mi się znowu zmieni długość cyklu. Ale nie powinno tak być bo owu miałam co do dnia jak w zegarku. Ja nawet dzisiaj sprawdzałam czy nie mam plamienia ale nic nie ma.

Sorki ,że nie odpisuje, ale mam taki katar że ledwo mysle i na oczy patrze.

Mam pytanko, czy któraś bada sobie szyjkę? Bo przegrzebałam neta i już nie wiem jak ma wyglądać przed @ a jak we wczesnej ciązy.

avensis ładne wyniki masz jak dla mnie nie ma się czym martwić :-)

Mnie zaczeło boleć podbrzusze aż promieniuje do krzyża. Ból taki jak na @ a przecież jeszcze 10 dni...:no:
Mam nadzieję, że takie wyniki wystarczą, żeby zdrowo zafasolkować:-)
A co bólu podbrzusza, też się wczoraj zdziwiłam, że mnie boli i co chwilę sprawdzałam, czy nie ma plamień, bo przecież jeszcze 8 dni do @. Ale dziś już bez bólu, od czasu do czasu zakłuje mnie lewy jajnik.

reklama
Do góry