reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
:-D mój stary to samo! nie lubi z ryżem, w ogóle na zupy ma długie zęby! ale w pracy takie dostaje więc mu się troszkę stępiły :-D:-D, mnie zabije za wygotowanie wody z pieca :D będzie bolało

Oooo rybka :-) szybko pierdykne z surówką i ziemniaczkami. Dzięki dziewczyny.

avensis strażniczko terminów siurkowych testów ciążowych gdzie jesteś? :-D

reklama
Jak juz kulinarnie to ja dzisiaj tez rybe mam na obiad ale u mnie kazdy inne preferencje, ja mam steka z tuńczyka, mój ojciec dorsza a cała reszta solę w ciescie nalesnikowym. ja bym chetnie zjadła ta w ciescie ale staram sie trzymac diete wiec zadowole sie tunczykiem z grila.
Co do testowania to avensis prosze mnie przebukowac na 29 01 bo owu mi sie przesunęła to i wredota przyjdzie pózniej.
Co do luteiny to nie mam po co kontaktowac sie ze swoja bo ona tylko na ten sluz patrzy i powiedziała ze mam przyjsc po lutke jak bede po min dwóch spotkaniach na tym kursie ale generalnie dziewczyny powiedzcie mi ten sluz płodny wystepuje 24-48 h przed owulacja? Bo jak tak to wychodzi ze luteine miałam brac 1-2 dni po owu wiec teoretycznie mogłabym wziac bo co do owu jestem pewna ze była.

Do góry