reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witam dziewczyny,

Ja już po kolosie, teraz czekam na wyniki.:tak:

Mam takie pytanie, odnoście wiesiołka. Zaczęłam brać go w środę(09.01) w 1dc. Dzisiaj mamy czwartek, a u mnie ciągle występują plamienia:szok::szok: Jest to strasznie krępujące. I już sama nie wiem czy on ma na to jakiś wpływ? Pierwszy raz mi się takie coś zdarza.:tak:

seeyou....gratulacje kochana , wiec na wrzesniowki sie zalapiesz nie:)
co do objawow to widzisz jak ja wariuje tez nie mam oczywiscie oprocz pozytywnych testow i braku @@ hehe piersi mnie nie bola w ogole nic ...jutro ide zrobic druga bete wiec bede widziala jaki przyrost... a co do wizyty lepeij poczekaj ze 2 tygodnie bo widzisz ja poszlam po tygodniu i troszke zawiedziona bo nie bylo tak widac zebym mogla zobaczyc i teraz bzikuje a ty Kochana wyciagnij wnioski heheh:) i co maz juz wie??
dziewczynyki za was wszystkie trzymam mocne kciuki.... do kobitek ktore robily przed terminem @@@ dziewuszki stezenie hcg jest indywidualne od kobiety... mozliwe ze za szybciutko i nie traccie nadzieji :*

Ashlee bo ja zrozumiałam że Marci się śniło że SeeYou jest w ciaży :-D:-D:-D

Marcia ale może jednak ci się śniłam że chodzę w ciąży??:-D:-D:-D ha ha ha

No to taki mam panel tarczycowy:
TSH - 1,73 u IU/ML (0,27 - 4,20)
FT3 - 3,76 pmol/L (4,00 - 8,30)
FT4 - 15,04 pmol/L (10,6 - 19,4)
anty-TPO - 15,47 IU/ml (max 34,00)

W nocy to już spać nie mogłam i się co chwile budziłam, nawet mi się śniło że test robię i widziałam dwie grube krechy :(
To czekanie jest straszne

Ja tak samo, normalnie jak mam dzień wolny to wstaję o 10ej, dzisiaj wstałam o 6ej rano, żeby zrobić test :shocked2:. Dzisiaj odstawiam Dupka, w niedzielę powinna przyjść @. Niemal już ją czuję. Ten mój smutny nastrój i załamka to właśnie przez zbliżającą @. Dzisiaj nawet się popłakałam z tej ogólnej niemocy (i nie chodzi tylko o ciążę, która nie nadchodzi ale także o inne sprawy bo wszystko się wali...). Po wypłakaniu jest mi lepiej. Niemniej jednak moje łezki zwiastują @ jak nic :dry:

Też tak macie?

annie chciałabym zrobić zdjęcie, ale niestety nie mam kabla do telefonu :( mój się strasznie cieszy!!!! mówi, że będzie o nas dbał :)
marka tak właśnie myślę, że poczekam jeszcze z dwa tygodnie z wizytą do gina, chociaż ciężko będzie wytrzymać.No ale! nic mi się nie dzieje,kuje mnie lewy bok, czasem mnie zaboli podbrzusze. Aha i nie mam w ogóle apetytu, tylko nie wiem czy to z tego szoku czy tak po prostu.
A co do snów- to mi się śniło w zeszły czwartek że jestem w ciąży. A dziś mija równy tydzień od snu jak testowałam. Kreska nie jest taka ciemna ta druga, ale bardzo widoczna, nie pod światło czy coś, tylko po prostu ją widać.
Dziewczyny- dzięki za gratulacje, dziwnie się czuję w tej roli, bo to zawsze ja gratulowałam ;-) Ale dalej tu będę zaglądać i trzymać kciuki za wszystkie pozostałe!
Wiecie może- powinnam zwiększyć dawkę foliku? Jakieś inne witaminy brać, zanim pójdę do gina?

reklama
Do góry