reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dziękuję, Dziewczyny. Rozmawiamy, ale zanim dojdzie do konstruktywnej rozmowy, to jest spięcie i niepotrzebne nerwy. I to o takie pierdoły, że normalnie śmiech na sali. Na szczęście nie potrafimy długo się gniewać na siebie i nie "uprawiamy" cichych dni, więc tyle szczęścia.:-)
Jak tam samopoczucie przed testowanie? W tym cyklu nie mam żadnych odczuć, przeczuć, nie skupiam się na swoim ciele i nie analizuję każdego ukłucia w podbrzuszu, bo nie chcę się nakręcać. Będzie co ma być. Wiem tylko, że od owulacji bolą mnie sutki, a otoczka wokół sutka jest też boląca i jakby zdrętwiała.

reklama
avensis nie masz za co dziękować :) ja to samo przerabiałam więc wiem co czujesz :) a co do odczuć to ja też nie wiem co będzie, okaże się za równe 2 tygodnie. Sądząc po śluzie to moja owu już była albo nie było jej wcale bo testy wychodziły mi negatywne.

Hej dziewuszki
Ja nadal czytam regularnie ale mniej piszę.
Chyba teraz jestem pierwsza na celowniku. Ze mną jeszcze jest See You.
Mój termin spodziewanej, niechcianej na środę 16-tego.
Jakoś szczerze mówiąc objawów brak. Czuję się normalnie, w brzuchu nic nie czuję,
piersi większe ale to jak przed każdą @. To jest jak loteria hehe albo tak albo nie.
Się okaże w tym tygodniu... ale znając moje szczęście będę się starać dalej.
Myślę czy jutro rano zrobić test? Mam ich chyba z 6 szt jeszcze takich z Allegro więc
mi nie szkoda. W 26 dniu cyklu (przy średnio 27 dniowych) chyba już powinno być wiadomo
czy coś jest na rzeczy czy nie.

Avensis moja droga dziewczyny już napisaly wszystko co i ja bym chciala Tobie powiedzieć
Więc zdobędę się tylko na stwierdzenie że "po burzy zawsze przychodzi słońce" :)

No to idę dalej gotować zupkę ogórkową na jutro :)

Termin testowania:
Anulka: 16.01.2013r.
emalia: 17.01.2013r.
Ashlee: 17.01.2013r.
Nanncy: 17/19.01.2013r.
avensis: 26.01.2013r.
nula: 26.01.2013r.
koriander: 26.01.2013r.
marcia: 26/28.01.2013r.
annie: 27/28.01.2013r.
góralka: 6/7.02.2013r.

Ostatnio edytowane przez moderatora: